Contact

Komen wij in contact?

Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op!

Komen wij in contact? foto persoonlijk praktisch Ede Wageningen Apeldoorn Nijmegen Hengelo Enschede

Komen wij in contact?
Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op!

Ik maak graag kennis met je in persoon of online, ik rij naar de volgende locaties in Midden-Nederland voor één-op-één gesprek Apeldoorn, Arnhem, Ede, Eemnes, Eindhoven, Enschede, Harderwijk, Hengelo, Leusden, Naarden, Nieuwegein, Nijmegen, Ouderkerk aan den Amstel, ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Venlo, Velp en Zeist.

Een traject is bij mij altijd maatwerk en is een sessie is 50 a 60 minuten per afspraak. De online kennismaking is gratis en vrijblijvend, maar wel op afspraak. Hier luister ik naar jouw wensen en behoeften en wordt de opzet bepaald in combinatie met de diensten die ik je kan aanbieden zodat dit mooi past bij jouw doel, Ik geloof in een plan die we samen opstellen.

Zo is het helder hoe we het gaan aanpakken, hoe lang het duurt, wat de kosten zijn, en waar we naar toe willen. Op deze manier creëren geen onverwachte kosten achteraf en een duidelijk beeld van aanpak, er kan altijd nog naar eigen behoefte worden bijgestuurd.

Ga ik jou helpen bij het vinden van de juiste balans in werk en prive? Of heb je als student advies nodig in de keuze die jij wilt maken ? Samen behalen we jouw doel.

Ik ben gecertificeerd via CMI en NOLOC en blijf mij jaarlijks updaten en bijscholen. Onderwerpen als Stress / Werkstress, Onderscheiden, Moedig zijn en Floreren komen dan voorbij Met mijn titel als Register Loopbaanprofessional toon ik aan dat ik mij goed heb ontwikkeld en goede resultaten boek.

Ik maak graag kennis met je in persoon of online, ik rij naar de volgende locaties in Midden-Nederland voor één-op-één gesprek Apeldoorn, Arnhem, Ede, Eemnes, Eindhoven, Enschede, Harderwijk, Hengelo, Leusden, Naarden, Nieuwegein, Nijmegen, Ouderkerk aan den Amstel, ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Venlo, Velp en Zeist.

Een traject is bij mij altijd maatwerk en is een sessie is 50 a 60 minuten per afspraak. De online kennismaking is gratis en vrijblijvend, maar wel op afspraak. Hier luister ik naar jouw wensen en behoeften en wordt de opzet bepaald in combinatie met de diensten die ik je kan aanbieden zodat dit mooi past bij jouw doel, Ik geloof in een plan die we samen opstellen.

Zo is het helder hoe we het gaan aanpakken, hoe lang het duurt, wat de kosten zijn, en waar we naar toe willen. Op deze manier creëren geen onverwachte kosten achteraf en een duidelijk beeld van aanpak, er kan altijd nog naar eigen behoefte worden bijgestuurd.

Ga ik jou helpen bij het vinden van de juiste balans in werk en prive? Of heb je als student advies nodig in de keuze die jij wilt maken ? Samen behalen we jouw doel.

Ik ben gecertificeerd via CMI en NOLOC en blijf mij jaarlijks updaten en bijscholen. Onderwerpen als Stress / Werkstress, Onderscheiden, Moedig zijn en Floreren komen dan voorbij Met mijn titel als Register Loopbaanprofessional toon ik aan dat ik mij goed heb ontwikkeld en goede resultaten boek.

Komen wij in contact? 

Laten we samen een kijk nemen in jouw toekomst

Ik maak graag kennis met je in persoon of online, ik rij naar de volgende locaties in Midden-Nederland voor één-op-één gesprek Apeldoorn, Arnhem, Ede, Eemnes, Eindhoven, Enschede, Harderwijk, Hengelo, Leusden, Naarden, Nieuwegein, Nijmegen, Ouderkerk aan den Amstel, ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Venlo, Velp en Zeist.

Een traject is bij mij altijd maatwerk en is een sessie is 50 a 60 minuten per afspraak. De online kennismaking is gratis en vrijblijvend, maar wel op afspraak. Hier luister ik naar jouw wensen en behoeften en wordt de opzet bepaald in combinatie met de diensten die ik je kan aanbieden zodat dit mooi past bij jouw doel, Ik geloof in een plan die we samen opstellen.

Zo is het helder hoe we het gaan aanpakken, hoe lang het duurt, wat de kosten zijn, en waar we naar toe willen. Op deze manier creëren geen onverwachte kosten achteraf en een duidelijk beeld van aanpak, er kan altijd nog naar eigen behoefte worden bijgestuurd.

Ga ik jou helpen bij het vinden van de juiste balans in werk en prive? Of heb je als student advies nodig in de keuze die jij wilt maken ? Samen behalen we jouw doel.

Ik ben gecertificeerd via CMI en NOLOC en blijf mij jaarlijks updaten en bijscholen. Onderwerpen als Stress / Werkstress, Onderscheiden, Moedig zijn en Floreren komen dan voorbij Met mijn titel als Register Loopbaanprofessional toon ik aan dat ik mij goed heb ontwikkeld en goede resultaten boek.

Komen wij in contact? Laten we samen een kijk nemen in jouw toekomst.

Loopbaancoach4u maakt onderdeel uit van

Loopbaancoach4u maakt onderdeel uit van

Loopbaancoach4u, Carrierecoach.online en
A-Class Logistics zijn handelsnamen gedeponeerd onder A-Class Business

Loopbaancoach4u, Carrierecoach.online en A-Class Logistics zijn handelsnamen gedeponeerd onder A-Class Business