Is jouw leven in balans? Een prettige werk privé balans -> daar draait ’t toch om?

Kom jij nog daar aan toe; waar je eigenlijk echt aan toe wilt komen? Wil jij meer tijd voor je dierbaren beschikbaar hebben? Hoe gelukkig ben jij in jouw huidige situatie?

Wil of kan je dit niet altijd blijven doen? Krijg jij genoeg waardering en ontwikkelingskansen op jouw werk? Welk cijfer geef jij jouw werk en jouw werkgever? Wat ontbreekt er aan, om op een hoger cijfer te komen?

Krijg jij energie van jouw werk of slurpt het werk juist energie op? Haal je graag meer voldoening uit je werk?

Ervaar jij werkstress? Wat is jouw toekomstperspectief? Laagdrempelig een enkel klankbordgesprek kan ook.

Werkstress is een gevaarlijke op de loer liggende strijd die je eigenlijk voor wilt zijn!

De tijd vliegt, de druk zit op de ketel, je bent hartstikke druk, maar eigenlijk wil je wat anders, alleen wat/ hoe/ waar is je nog niet duidelijk.

Hoe reageert het thuisfront/ familie/ vrienden als jij thuis komt? Je moet nog zoveel doen…

Hoe ziet jouw ideale werk-privé balans eruit? Weg met die onrust in je hoofd.

Kijk vooruit naar de mogelijkheden die er voor jou zijn. Samen met jou onderzoek ik de mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt. Hoe voelt dat? Kom in actie, stel niet uit tot morgen want wat levert uitstellen jou op? Het is mijn passie mensen verder te helpen zodat ze weer lekker in hun vel zitten. Hoe voelt dat?

Zullen wij jouw passies gaan ontdekken? Kom voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken of we een klik hebben en of en hoe ik je verder kan helpen. ton@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in. Eenmaal gestart, zal de spanning in je hoofd vanwege de onbalans in de werk privé balans afnemen. Dat werkt al bevrijdend.

Hoe help ik jou dan? Zo kom ik tot passend loopbaan- of carrière advies met passende werk-privé balans:

Persoonlijkheidsanalyse:

 • Samen onderzoeken we wat jou passies/ loopbaanankers/ drijfveren zijn. Dat zit in jou en d.m.v. doortastende gesprekken (indien nodig ondersteund door testen) komen we tot de kern.
 • Jij leert jezelf volledig kennen, zowel de positieve als negatieve punten. Dit is confronterend maar zeker zinvol naar de toekomst toe. Jij leert jouw kernkwaliteiten kennen. Jij bent uniek en we zoeken dat wat jou anders maakt/ onderscheidt.
 • Als we weten wie jij bent, bespreken we jouw competenties/ vaardigheden en zetten die tegen de markt af.

Marktanalyse:

 • Waar sta jij ten opzichte van de markt? Wat is jouw toekomstperspectief?
 • Zijn er zaken waar jij aan moet gaan werken of kan jij “zo de markt op”? Competenties en interesses alsmede de actuele behoefte op de arbeidsmarkt. We kunnen niet allemaal piloot of presentatrice worden.
 • Een beroepskeuzetest waarbij je richting kan bepalen (geen standaard uitkomst).
 • Is er vraag naar dat, waar jij gelukkig van wordt? We matchen passie met wat de markt zoekt.
 • We bespreken een doel en hoe je dat kunt bereiken. Solliciteren/ studeren/ combi’s?
 • We kijken naar wat bij jou past.

De ervaring is dat als je heel kwaliteitsgericht bent, het lastiger wordt om bij een bedrijf of instelling te gaan werken waar kwantiteit belangrijker is. Past de cultuur van een gemiddeld Amerikaans beursgenoteerd bedrijf bij jou? Ben jij eerder geschikt voor een familiebedrijf? Branche-informatie.

Wil jij praktisch (geen zweverig) advies waar je direct wat mee kan? Meld je dan via het contactformulier of mail aan ton@loopbaancoach4u.nl  Het is mijn passie jou weer op de rails te zetten of de juiste haltes aan te bieden.

Resultaat van het advies:

 • Weer fris in je hoofd aan de toekomst werken. Daar krijg je energie van. Dat voelt fijn.
 • Jij weet waar je staat en waar je na toe wilt dankzij de complete persoonlijkheidsanalyse & marktanalyse.
 • Een onderscheidend opvallend inhoudelijk CV d.m.v. personal branding.
 • Jij laat jouw toegevoegde waarde aan de potentiële werkgever zien, maar ook wie jij echt bent. Jij weet wat jij in het begeleidend schrijven/ sollicitatiebrief zet.
 • Je kent mij en weet, ik help ook studenten/ scholieren met studiekeuzeadvies/ vakkenpakketkeuze. Handig voor de toekomst.

Jij krijgt een op jouw wensen gebaseerd loopbaantraject geoffreerd. We houden met jouw huidige en toekomstige werk-privébalans rekening. Tijdens de gratis vrijblijvende kennismaking bespreken welk traject (aantal sessies en tijdsbestek waarbinnen dit plaatsvindt) jou het beste past. Ook jouw financiële situatie telt mee.

Bij loopbaancoach4u krijg jij advies binnen jouw mogelijkheden. Tussen de middag? Wekelijks? Tweewekelijks? In Ede? Wageningen? Bij jou thuis? Andere locatie? Loopbaancoach4u werkt altijd oplossings- & resultaatgericht.

Ik wil jouw angsten doorbreken, barrières slechten, jouw bewustzijn ontwikkelen en zet graag kleine ontwikkelingsstapjes met jou om zo beter je doel te bepalen en te bereiken. Jouw rendement staat centraal.

Stel niet uit tot morgen waar je vandaag mee kan beginnen. Weg met die onrust in jouw hoofd. Kom en we maken gratis vrijblijvend nader kennis. Ik kijk naar jouw komst uit.

ton@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in.

werk privé balans loopbaanbegeleiding carrièrecoach

Een goede werk privé balans levert meer levensvreugde en minder stress op.

Zelfregulerend vermogen van lichaam en geest: Omgaan met het onbewuste en bewuste:

We maken gebruik van het zelfregulerend vermogen van het lichaam. Je gaat je beperkingen beter leren kennen en wat dat met je doet. Een consistente werk – privé – studie balans is één doelstelling. Aanvullende studie gaan doen? Of juist voor omscholing gaan? Een andere sector?  Werk met mij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en Personal Branding. Ik gebruik het “hier en nu” als uitgangspunt, dus niet (overbodig?) wroeten in het verleden.

Praktische toevoegingen:

We blijven in contact als je dat na een traject wenst.

Wist je trouwens dat als je een traject bij ons kiest, dit voor het verwerven van inkomen is. Dit is voor de Belastingdienst inzake de inkomstenbelasting in 2021 nog grotendeels aftrekbaar.

Wat vonden anderen die jou voorgingen? https://loopbaancoach4u.nl/recensies/

Waar? Niet alleen in Ede, Wageningen, Arnhem (Velp), Nijmegen & Apeldoorn, maar in heel Nederland.

videobellen online bellen loopbaan studiekeuze advies studie studiekeuzeadvies begeleiding coach carrière toekomst Omgeving Ede Utrecht Amersfoort Apeldoorn Arnhem Velp Nijmegen Rhenen Rotterdam Amsterdam Almelo Hengelo Oldenzaal Enschede Doetinchem Zevenaar Duiven Veenendaal Wageningen Bennekom Lunteren Barneveld Nijkerk Leusden TielIn geval van een combi traject van e-coaching en fysiek (face-to-face) in bijna heel Nederland op een Coachhuis-locatie.  Zie: https://loopbaancoach4u.nl/e-coaching/

Ede: Het bezoekadres is in Ondernemerscentrum Bouwstede, Galvanistraat 1, 6716 AE, vlakbij A12 & A30 en de bushalte voor de deur! Meld je bij de receptie. Binnen 45 min. met de auto van Utrecht, Apeldoorn, Arnhem & Nijmegen. Gratis vrijblijvende kennismaking.

Wageningen: Bornsesteeg 10, 6708 PE op Sportpark de Bongerd (WMHC). Gratis vrijblijvende kennismaking, traject deels in Wageningen en deels in Ede. Momenteel door Corona tijdelijk niet te gebruiken.

Velp Arnhem: Emmastraat 24A, 6881 SV Velp, in Espressobar http://caskoffie.nl/, ook ’s avonds of op zaterdag open.

Nijmegen: Kerkenbos 1037, 6546 BB, in Color Business Center (Lindenholt).

Apeldoorn: Prins Willem-Alexanderlaan 705, 7311 ST in Color Business Center.

Veel ervaring in het bedrijfsleven & met verschillende bedrijfsculturen.

Zelf ben ik ook opeens mijn baan kwijtgeraakt en merkte ik, dat ik werd tegengewerkt i.p.v. samen met collega’s het bedrijf verder vooruit te brengen. Ik ken ook het gevoel van onbalans in het leven. Opeens lijkt alles wat je hebt opgebouwd in elkaar te storten. Trek tijdig aan de bel en laat je goed helpen richting de toekomst. Zo belangrijk! Haal weer positieve energie uit jouw werk, dan is dat ook erg goed voor de persoonlijke thuissituatie.

Ik werk al > 25 jaar in het bedrijfsleven en breng die ervaring, kennis & kunde mee om jou ook richting een passende werkomgeving te krijgen. Niet elk type bedrijf is voor elke persoon geschikt. Laat me jou adviseren. Als gevolg van kwantiteitseisen wordt vaak minder aandacht aan de kwaliteit besteed. Dat is vaak een voorbode van veel stress op de werkvloer. Meer werk met minder mensen is vaak iets om scherp op te zijn.

ton@loopbaancoach4u.nl

  Benieuwd naar de ervaring van anderen?  https://loopbaancoach4u.nl/recensies/

  Gratis vrijblijvende kennismaking:

  Kom voor een gratis vrijblijvende kennismaking naar mij in onderstaand kantoor in Ede of op de campus in Wageningen en vervolg je trajecten in Velp, Nijmegen, Apeldoorn en Ede volgen. Loopbaanadvies in Wageningen na nadere afstemming mogelijk.

  Ondernemerscentrum Bouwstede, Galvanistraat 1, Ede. Tegenover Shurgard en heel schuin tegenover de Rabobank, industrieterrein Frankeneng, Ede. Vlakbij de A12 naar Arnhem & Utrecht, vlakbij de A30 van Barneveld naar Ede/ Veenendaal. De bushalte is voor de receptie.

  Wacht niet af, maar zet deze stap. Ik help je graag op weg. Lekker resultaatgericht! Ik heb Loopbaancoach4u bij Het Coachhuis aangesloten per 1-1-2019 om juist dicht bij jou te zijn. De trajecten kosten jou dan weinig reistijd. Vul het contactformulier in of mail me ton@loopbaancoach4u.nl Ook vaak op zaterdag in Velp beschikbaar.

  Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal