Als loopbaancoach geven we graag toekomstgericht advies. Duurzaam inzetbaar is essentieel.

De student, werkgever en de werknemer wordt op maat geholpen.

De duurzaamheid is een punt waar we naar de toekomst niet omheen kunnen/ willen. Loopbaancoach4u is sociaal betrokken en vindt het prachtig mensen verder in hun loopbaan te helpen, maar dan wel naar werk met toekomstperspectief. We werken graag met enthousiaste, gedreven en enigszins ambitieuze mensen.

Onze 2 hoofddoelgroepen:

We ondersteunen graag klanten die een goede werk-privébalans nastreven en passie hebben voor wat ze doen. We geloven in een balans tussen lichaam en geest. Sociaal betrokken mensen en werkgevers hebben de toekomst.

1 De werkgevers:

  • voor advies rondom duurzame inzetbaarheid, opsplitsen/ herinrichten van functies en het begeleiden van werknemers/ medewerkers naar ander toekomstperspectief.

2 De werknemers of toekomstige werknemers zoals studenten:

  • studenten voor studiekeuzeadvies/ studiekeuzebegeleiding
  • volwassenen van 23 tot max. 43 jaar ter begeleiding voor een nieuwe werkomgeving/ andere baan
  • ouder dan 43 kan ook, maar niet tegen “subsidieregelingen” vanuit de Overheid zoals UWV betaald

Sociaal betrokken: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: MVO

We zijn Erkend Leerbedrijf, lid van Bewust Ede & medesponsor van Reefolution, een project van de Wageningen UR waarbij een natuurlijk koraalrif in Kenia wordt opgebouwd.

Als erkend leerbedrijf hielpen wij studenten op MBO-niveau: Marketing & Communicatie. Nu is dit even stopgezet. De licentie is er nog wel.

Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Per 1 januari 2018 ook aangesloten bij:  https://www.bewustede.nl/bewust-gezond-duurzaam

Bewust Ede

In Kenia sponsorden we samen met A-Class Logistics: http://reefolution.org/ People for coral, coral for people:

Daar wordt een nieuw koraalrif  met behulp van vrijwilligers opgebouwd. Dit levert daar een grotere vispopulatie op. Grotere verscheidenheid is een mooi neveneffect waardoor maatschappelijk verantwoord toerisme weer op haar beurt extra inkomsten kan genereren, bovendien helpt het studenten aan de Universiteit van Wageningen (de WUR) aan leuke praktijkstages.

Wij ondersteunen project REEFolution Kenia!

Jaarlijks laat Ton zich bijpraten op de Dag van de Coach: https://www.dagvandecoach.nl/

In 2017 was het onderwerp “floreren”.

In 2018 was het centrale thema “moed/ lef”.  Een dag vol inspiratie, hetgeen Ton graag weer aan de mensen om zich heen doorgeeft. Durf te dromen.

In 2019 “stress” en nu in 2020: “werk – druk”.

Er is toch niets mooiers dan mensen te helpen om weer een beetje extra geluk te vinden, geankerd door een prettige werkgever of prettige studie.

Verder zijn we in Wageningen ook sponsor van WMHC ofwel De Wageningse Mixed Hockey Club. Dames-1 tot de Corona er tussen kwam. WMHC ligt naast de Campus van Wageningen UR (WUR). Sporten hoort er bij om het lichaam & de geest soepel en weerbaar te houden. Teamspirit, resultaten (samen) behalen, blij zijn met overwinningen, verlies kunnen verdragen, individueel en als team/ club stappen kunnen zetten, etc. De betere sporters zijn vaak ook mede door deze eigenschappen makkelijker plaatsbaar bij eventuele werkgevers. Ook op sociaal gebied krijgen ze makkelijker de gunfactor.

Gerelateerde afbeelding