Recensies

Recensie Loopbaancoach4u: Ede: Loopbaanadvies, Jeroen (41), MSc:

Tons werkwijze is serieus als het moet, maar juist met een lach en praktijkvoorbeelden de juiste sfeer creëert om dat wat nodig is boven tafel te krijgen. Met zijn werkwijze weet hij de essentie te raken: waar ligt je kracht en passie? En wat met je kracht en passie te doen in je huidige of nieuwe baan. En bij een zoektocht naar een nieuwe baan, hoe deze essenties op je CV terug te laten komen.  Maar ook waar je passie en interesse niet ligt, beschrijft hij voor je. Dat is minstens net zo belangrijk om te onderkennen.

Ton zet jou uiteraard zelf aan het werk, maar verzet zelf ook veel werk voor je. Het gaat natuurlijk om jou, maar zo krijg je echt gevoel van het samen doen en je met zijn hulp/werk ook samen verder komt.

Bennekom: Loopbaanadvies, Mariëlle (46), HBO:

“Het loopbaantraject bij Ton heeft me zeer heldere inzichten opgeleverd. Door Ton zijn doortastende aanpak heb ik inzichtelijk gekregen wat mijn drijfveren, kwaliteiten en passies zijn . En dat levert de energie en overtuiging om te gaan voor wat ik echt wil in mijn werk.”


Recensie: Ermelo: Studieadvies, Janine (19):

Doordat Ton een rustige en uitnodigende houding heeft kun je makkelijk met hem praten. Hij luistert naar wat je zegt en gaat daar ook op in. Wel is Ton eerlijk en zegt wat hij denkt, ook heeft hij een goede kijk op mensen. Wat ik echt waardeerde in mijn gesprekken met Ton, is dat hij echt de tijd voor mij nam. In de gesprekken brengt hij ook variatie door bijvoorbeeld een test, dit vind ik zelf fijn.


Ede: Loopbaanadvies, Gerrit (46), MBO+, HBO:

” Ton is een iemand die je weer op het rechte spoor probeert te zetten, dit doet hij door middel van directe vragen en uitdagende casussen .

Hij is een gids die je door het woud van gedachtes, gevoelens en emoties begeleidt.

Een vraag die mij echt heeft getriggerd was ” Waar ligt je passie ” dit was en is een nadenkertje tot op de dag van vandaag.

Door dat ik mijn baan was kwijt geraakt schakel je, ik tenminste, over in een soort van overlevingsmodus, want je moet weer verder.

Die baan is alles maakt niet uit wat, en daar ging het fout , je solliciteert en solliciteert en het wordt iedere keer niets.

Antwoord: Waar ligt je passie !

Ton heeft mij op succesvolle wijze mij mijn passie weer laten ontdekken! 

Ik weet nu wat ik wil en ga ervoor. “


Deventer: Kort traject: Loopbaanadvies: Steven (25), HBO:

” Ton is een sympathieke, enthousiaste coach die het beste in mensen naar boven kan halen. Met behulp van drie zeer uitgebreide sessies en een 360 graden feedback test heeft Ton heeft me uitstekend geholpen mijn sterktes en zwaktes beter in kaart te brengen. Vooral de sterktes zijn fijn om bevestigd te krijgen wanneer je door verschillende omstandigheden onzeker bent geworden over je eigen capaciteiten.

Ik heb niet een direct antwoord op de vraag: ‘Waar moet ik precies gaan werken?’ kunnen krijgen, maar volgens mij is hier sowieso geen perfect antwoord voor te vinden. Het is nou eenmaal geen simpel rekensommetje met slechts één uitkomst. Ton helpt je in ieder geval om je in de goede richting te duwen door samen met jou je persoonlijkheid en motivaties beter in beeld te krijgen. Ik kan zeggen dat ik mezelf nu beter ken dan voor ik het traject in ging en voor mij is het enorme web van mogelijkheden wat bekend staat als de ‘arbeidsmarkt’ een stuk kleiner geworden.”

_______________________________________________________________________________

Nijmegen: Loopbaanadvies, Lisan (39), MBO+, HBO:

Gemiste kans… als je niet in gesprek gaat met Ton Put! Goed luisteren, doorvragen, precies de blokkades en pijnpunten kunnen benoemen, dát kan niet iedereen. Ton wel.

Een startende coach (febr.’17 TP), maar totaal niet het idee dat je dáárdoor ervaring of kennis mist. Zijn rugzak zit vol talent en ervaringen die hij meeneemt in zijn nieuwe rol.

Bij mij moest het roer om. Maar ga ik Oost, West, Noord of Zuid? Mede dankzij Ton werd het snel duidelijk dat de rode draad in mijn leven, creativiteit is. Iets dat ik al lang uit het oog, maar ook uit mijn hart verloren was. Nu de richting duidelijk is, kan ik weer met volle vaart vooruit, met de juiste koers!

* Toelichting recensie: Korte recensies zijn leesbaar op Google. Googelen op “loopbaancoach4u Ede”.
Bovenstaande recensies zijn per recensie 1:1 geplaatst.