Kosten?

Kosten?

Transparante, overzichtelijke (standaard) prijzen. Met Loopbaancoach4u als loopbaanadviseur krijg je, waar passend, advies op maat; zoals voor het personeel van de onderneming, de individuele particulier/ student(e) in spe.

De inhoud van de trajecten is altijd maatwerk. Ter indicatie geven we wat mogelijkheden op een rijtje. De vermelde pakkettarieven zijn gebaseerd op onze/ of een gekozen locatie tijdens kantooruren in Ede of Wageningen. Alle overige locaties zoals Duiven, Arnhem & Utrecht zijn altijd maatwerk, net als ’s avonds en bij jou thuis. Onze prijzen zijn concurrerend op de markt. Onze 3 doelgroepen:

1) Voor particulieren – loopbaanbegeleiding; bij jou thuis, bij loopbaancoach4u of elders?

2) Voor particulieren – studiekeuzeadvies; bij jou thuis, bij loopbaancoach4u of elders?

3) Voor bedrijven – interne loopbaantrajecten; kan overal/ op locatie.

De inhoud van de trajecten is, naast het budget van de klant, bepalend voor het te kiezen traject: De kennismaking is altijd gratis in Ede & Wageningen en de kennismaking moet jou en mij een goed gevoel geven. Onderstaande prijzen/ kosten zijn inclusief één of twee bij derden ingekochte commerciële testen. Meer testen zijn zelden nodig, maar werken een maatwerkofferte in de hand. We bespreken dit bij de kennismaking.

Quick Silver 4 sessies à 100-120 min.  < 6 weken  € 895,-
Quick Bronze 8 sessies à 50-60 min.  < 2à 3 mnd.  € 895,-
Gold 6 sessies à 100-120 min.  < 2 mnd.  € 1275,-
Platina 10 sessies à 100-120 min.  < 3 mnd.  € 1795,-
2 dagen traject 2 dgn van 10.00 – 16.00 uur   < 1 of 2 wkn.  € 1795,-
budget 2 sessies à 100-120 min.  < 3 weken  € 495,-
studiekeuzeadvies 4 sessies à 50-60 min.  < 6 weken  € 375,-
cv opmaak 1 x 120 min. + 2 x 60 min.  < 1 mnd.  € 375,-
e-coaching/ online combi particulieren op aanvraag:

https://loopbaancoach4u.nl/e-coaching/

op aanvraag
op maat bedrijven op aanvraag op aanvraag

ad 1) Particulieren: Kies je voor snel & gedegen dan is Quick Silver & Gold ideaal.

Gold vooral als je helemaal bent vastgelopen, inclusief timemanagement tips en “Presenteer jezelf skills”. Je krijgt veel huiswerk, zo ook de coach!

*Platina*: Met meer sessies kunnen we nog gedetailleerder overal op ingaan. Ideaal als je een “outplacement budget” meekrijgt. Binnen 3 maanden afgerond. Meer tijd betekent ook dieper op zaken ingaan, vooral jouw privéomstandigheden en extra aandacht voor de profilering op de arbeidsmarkt. Je hebt een 2-tal cv’s klaar voor gebruik.

*Budget*: Hiermee kom je tot zelfreflectie maar zeker nog geen gericht loopbaanadvies. We vinden jouw sterke en zwakke plekken maar hebben geen tijd die in perspectief naar de toekomst te plaatsen.

Maak korte metten met stress en kom meteen 2 dagen vol in actie en je bent na 1 max. 2 weken klaar met jouw eigen “2-dagen traject”. Meteen nieuwe focus op jouw nieuw gekozen route/ richting. Ideaal als je “te druk” bent voor loopbaanadvies, maar toch wat anders wilt. Of als je niet makkelijk een uurtje vrij kan nemen. Dit kan eventueel ook bij jou thuis. De focus komt wel op jou te liggen dus je moet het kunnen. Kom in ieder geval snel even kennismaken. ton@loopbaancoach4u.nl en kijk ook bij: https://loopbaancoach4u.nl/intensief-in-2-dagen-volledig-persoonlijk-loopbaantraject-loopbaanbegeleiding/

Bij maatwerkoffertes zijn de kosten erg variabel, waardoor het tarief nader overeen te komen is:

Voor maatwerk kiezen kost vaak minder/ soms meer. De doorlooptijd beïnvloedt ook de kosten, net als waar en wanneer we afspreken. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een voorstel met het aantal benodigde sessies en een indicatie van wat er per sessie wordt besproken.

Vrijblijvende (gratis) kennismaking:

In overleg behoren andere plaatsen als Ede & Wageningen, Velp, Nijmegen & Apeldoorn zoals Veenendaal, Arnhem (West), Duiven of Utrecht tot de mogelijkheden. In Ede of Wageningen is de vrijblijvende kennismaking altijd gratis. Voor de andere plaatsen geldt een tarief van € 35,- voor één kennismaking, die wordt weer van het traject afgetrokken als je daar voor kiest. Om die kosten te omzeilen kan er een gratis telefonische kennismaking af worden gesproken.

Belastingdienst 2019 – 2020: Aftrekken van de kosten.

De meerkosten boven de € 250 (kalenderjaar) voor een traject zijn voor particulieren aftrekbaar bij de inkomstenbelasting 2019: Of dit voor 2020 ook nog geldt is nog niet zeker. Het kabinet wil daarin snijden a.g.v. te veel wildgroei van allerlei relatief vage coachingskosten die bepaalde stromingen in coachland in rekening brengen.

Voor 2019: inkomensverwerving of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Ook outplacement is fiscaal aftrekbaar. Check! je eigen individuele situatie. Voor 2020 wordt een individueel budget vastgesteld, hoe dat precies is, weet Kabinet Rutte 3 nog niet.

Realiseer je dat bij loopbaan-/ carrièreadvies geldt dat de coach het aantal gespreksuren met de coachee ook aan voorbereiding en verslaglegging/ huiswerk nakijken kwijt is/ kan zijn.

Voor alle loopbaan-/ carrièreadviestrajecten geldt: Je mag blijven mailen/bellen om advies, ook na afloop van het traject. We zijn graag jouw “back up”. Extra tijd kan bij maatwerk nader worden afgestemd. Als we je aan een kruiwagentje kunnen helpen, doen we dat ook. Dat is echt leuk!

ad 2) Voor studiekeuzeadvies; bij jou thuis, bij loopbaancoach4u of elders?

Tijdens de kennismaking bespreken we wat handig voor ons beide is en hoe we de studiekeuzerichting gaan bepalen. Bij jou thuis/ op school/ op de universiteit of op een andere locatie. Je ontvangt praktisch onafhankelijk studiekeuzeadvies.

CV opmaak: 1 sessie à 120 min. over de sterke kanten van jou. 2 sessies à 50-60 min. om het huidig cv te beoordelen en een nieuw na de laatste sessie gebruiksklaar te hebben. In Ede & Wageningen. We maken geen testen. Het gaat hier om de inhoud, ofwel om wat/ hoe, je iets op het CV zet om onderscheidend op de markt te zijn. De opmaak kan je ook aan anderen uitbesteden zodat ook die onderscheidend is.

ad 3) Voor bedrijven: Interne loopbaantrajecten voor het personeel, de werkgever als opdrachtgever  voor bepaalde werknemers:

De aanvraag van het bedrijf is bepalend voor wat er in de maatwerkofferte komt te staan. We maken een maatwerkoplossing en bespreken alle ins en outs vooraf zodat daar achteraf nooit verwarring over kan ontstaan. Het indelen in kwadranten van werknemers is een erg goede manier om inzicht te krijgen in de risico’s op verloop van personeel. Het werkt zeer preventief. Zakelijke trajecten, zoals outplacement zijn maatwerk en vaak als ondernemerskosten fiscaal aftrekbaar. Kijk ook voor interne loopbaantrajecten op: https://loopbaancoach4u.nl/outplacement/  Informatie? outplacement@loopbaancoach4u.nl