Heb ik onafhankelijke loopbaancoaching/ loopbaanbegeleiding nodig?

Jij bent uniek en zo willen we jou ook in de markt zetten. Tank zelfvertrouwen.

Loopbaancoach4u geeft jou persoonlijke aandacht, werkt aan jouw persoonlijke effectiviteit en is jouw persoonlijke coach. Jouw persoonlijke kracht is waar het om draait. Jouw onderscheidend vermogen! Wil jij jouw talenten ontdekken en verder ontwikkelen? Na jouw traject weet jij waar je staat, jij kent jouw kansen op de markt & leert een realistische route. Jij showt jouw onderscheidende punten op een passend cv. Alles is mogelijk! Ik geef je weer geloof in eigen kunnen.

Jouw persoonlijke energieniveau weer omhoog? Meer waardering?

Werken met loopbaancoach4u brengt jou meer gevoel voor eigen waarde. Haal (weer) positieve energie uit jouw werk of maak de juiste studiekeuze (bijvoorbeeld bij omscholing).

  • Werk met een betere werk-/ privé balans
  • Meer waardering in het werk (kan ook bij de huidige werkgever)
  • Jij wilt weer passend werk op jouw werk-/ denkniveau.

Na een vrijblijvende kennismaking gaan wij aan de gang met het onderzoeken van jouw toegevoegde waarde voor potentiële werkgevers. Na jouw achtergrond kijken we samen eerst naar wat jij belangrijk en leuk vindt. Vervolgens kijken we naar jouw sterke en zwakke plekken. We vertalen dat in jouw persoonlijke analyse. Je persoonlijkheidsprofiel is af.

We halen de markt er letterlijk bij. De personal recruiter helpt je na het traject verder.

Vervolgens kijken we welke beroepen voor jou passend kunnen zijn om zo vanuit 200 beroepen naar enkele terug te gaan die passend zou moeten kunnen zijn bij jou. Die plaatsen we in toekomstperspectief en zo vinden we de voor jou belangrijkste toegevoegde waardes in die beroepen. We nemen ook mee waar de valkuilen nu of op langere termijn zitten. Jouw CV passend bij jouw persoonlijkheid is het uitgaansniveau. Zie ook “elk traject is maatwerk”. Met je moderne cv kan je zo door naar de Persoonlijke Recruiter. In het recruiterwereldje de Personal Recruiter.

Uiteraard is “elk traject is maatwerk” een voorbeeld. We willen jou graag zo specifiek mogelijk helpen, passend bij jouw vraag. Maatwerk is dan de juiste invulling en daardoor proberen we ook tegen jou passende kosten te werken.  https://loopbaancoach4u.nl/elk-traject-is-maatwerk/

persoonlijk loopbaanadvies

Wij gebruiken jouw persoonlijke kracht. Persoonlijke loopbaanbegeleiding.

 

 

 

 

 

Loopbaancoach4u Ede ligt op een half uurtje rijden van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem & Nijmegen.  Veenendaal is “om de hoek”. We gebruiken locaties in Ede, Wageningen, Arnhem (Velp), Apeldoorn & Nijmegen. Bij ons kun je wekelijks terecht en er is ook een 2 volle dagen training. Mail aan: ton@loopbaancoach4u.nl voor de gratis vrijblijvende kennismaking in Ede of Wageningen. Zie ook hieronder bij “gratis vrijblijvende kennismaking”.  Of gebruik het contactformulier.

Loopbaantraject: Na 2 dagen klaar voor de nieuwe stap!

Personal Branding: Ik wil jou graag aan toegevoegde waardes helpen. Persoonlijke gesprekken waarbij eventuele testen (diverse testen betrek ik indirect van de Radboud Universiteit Nijmegen) kunnen ondersteunen. Jouw cv moet opvallen en laten zien waar jij het verschil maakt. De cv dient bij de ontvanger (bedrijf of recruiter) interesse op te wekken. De cv moet uitnodigend zijn voor een volgende ronde. (Tegenwoordig zijn er zelfs computerprogramma’s die de selectie van de cv’s in de eerste ronde doen.)

Gratis vrijblijvende kennismaking:

Kom voor een gratis vrijblijvende kennismaking naar mij in onderstaand kantoor in Ede of op de campus in Wageningen en vervolg je trajecten in Velp, Nijmegen, Apeldoorn en Ede volgen. Loopbaanadvies in Wageningen na nadere afstemming mogelijk.

Ondernemerscentrum Bouwstede, Galvanistraat 1, Ede. Tegenover Shurgard en heel schuin tegenover de Rabobank, industrieterrein Frankeneng, Ede. Vlakbij de A12 naar Arnhem & Utrecht, vlakbij de A30 van Barneveld naar Ede/ Veenendaal. De bushalte is voor de receptie.

Wacht niet af, maar zet deze stap. Ik help je graag op weg. Lekker resultaatgericht! Ik heb Loopbaancoach4u bij Het Coachhuis aangesloten per 1-1-2019 om juist dicht bij jou te zijn. De trajecten kosten jou dan weinig reistijd. Vul het contactformulier in of mail me ton@loopbaancoach4u.nl Ook vaak op zaterdag in Velp beschikbaar.

 

Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal