Loopbaanadvies/ studiekeuzeadvies: Ede Wageningen Veenendaal Arnhem & Nijmegen

loopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding Wageningen

Loopbaanadvies om je carrière nieuw leven in te blazen. Fijn bij jou passend werk vinden staat centraal.

Als loopbaancoach/ carrièrecoach/ loopbaanadviseur in Ede geef ik jou persoonlijke aandacht en werk aan jouw persoonlijke effectiviteit. Ik krijg juist positieve energie als ik jou als jouw persoonlijke coach kan verder helpen. Loopbaanadvies/ Loopbaanadvisering/ loopbaanbegeleiding met de “personal touch”. Zie ook: https://loopbaancoach4u.nl/diensten/studiekeuze/

We achterhalen samen jouw kwaliteiten/ passies/ mogelijkheden. Ik ben graag jouw reddingsboei! Kom in actie om met een beetje humor en op ontspannen wijze, niet zweverig aan je (nieuwe) toekomst te werken. Dat is loopbaanadvisering in mijn stijl.

Wil jij je weer laten inspireren? Vind nieuw perspectief in jouw carrière! Graag help ik jou aan nieuw realistisch perspectief in jouw carrière. Jij wilt dat jij weer energie uit jouw werkt haalt? Mag ik jou helpen om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen, bewust te worden van de keuzes die je kunt maken. Minder stress. Samen zetten we kleine stapjes vooruit.

Ik werk oplossingsgericht, ben transparant en onderscheidend. Ik ben Ton Put, gediplomeerd carrièrecoach/ loopbaancoach. Mijn loopbaanadvies past bij jou! Laat mijn aanstekelijke drive voor jou werken. Weg met loden lasten en op naar meer mentale vrijheid.  Het startpunt naar meer energie 😉 tegen relatief gunstige kosten en toch op jouw behoeften afgestemd.

Op een ontspannen wijze tank jij (weer) zelfvertrouwen, leer jij jouw sterkte & zwakke kanten kennen. Jij leert wat & vooral waar jij op de arbeidsmarkt hebt.  Met een goed CV leer jij je goed presenteren, inclusief eventuele benodigde sollicitatievaardigheden. Ik werk al > 25 jaar in het bedrijfsleven en breng die ervaring, kennis & kunde mee om persoonsgericht, oplossingsgericht & praktisch te coachen. Ik wil jouw twijfels wegnemen, werk aan jouw onderscheidend vermogen. Mijn loopbaanadvies zet jou weer in je kracht.

Ons gezamenlijke resultaat: Jij weet wat je kan en waar je staat, jij kent jouw kansen op de markt & leert ’n realistische route, een nieuw onderscheidend cv en jouw doel.

Laat mij jou verder helpen door jouw kwaliteiten/ passies/ mogelijkheden te achterhalen. Kom in actie om met een beetje humor en op ontspannen wijze, niet zweverig aan je (nieuwe) toekomst te werken. Dat is loopbaanadvisering in mijn stijl. Ben jij metaal nog niet zo ver? Ik werk met een 30-tal verschillende coaches samen die jou “vrij van geest”kunnen krijgen zodat je daadwerkelijk aan de toekomst kan werken. Kom je kennismaken dan leg ik je de mogelijkheden graag voor.

De gemiddelde klant loopt bij mij in 4 weken met 4 sessies door het loopbaancoachtraject. Je weet dan concreet wat je kan/ wilt/ niet moet doen/ waar de kansen liggen. Je kent je onderscheidende punten en showt die op jouw cv. “Personal Branding” heet dat tegenwoordig.

Op welke locatie/ hoe vaak / hoe snel doorlopen we een traject?

We kiezen samen met welke snelheid en met hoeveel sessies ik jou ga helpen. Tussen de middag? Wekelijks? Tweewekelijks? In Ede? Wageningen? Velp (Arnhem)? Nijmegen? Apeldoorn?

Bij jou thuis? Andere locatie? Loopbaancoach4u werkt altijd oplossings- & resultaatgericht. De eerste kennismaking is altijd op kantoor.

Zie als voorbeeld: https://loopbaancoach4u.nl/elk-traject-is-maatwerk/  Het kan uitgebreider en meer diepgaand, het kan intensiever en sneller maar ook korter en direct al “to-the-point”. Meer/ minder budget.

ton@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in.

Voor een sneller concreet resultaat kan dit ook: Zie: https://loopbaancoach4u.nl/intensief-in-2-dagen-volledig-persoonlijk-loopbaantraject-loopbaanbegeleiding/

Bedrijven & Samenwerking met een recruiter:

Wekelijks kom ik nog bij vele bedrijven & overheden over de vloer. Dat is mijn referentiekader. In mijn optiek dien je jezelf “aantrekkelijk” te maken voor de huidige of nieuwe organisatie. Ik noem dat jouw toegevoegde waarde. De stijl van leidinggeven door een bepaald bedrijf kan voor jou juist wel/ niet aantrekkelijk zijn. Spreekt dit aan? Kom dan naar Ede (of Wageningen) voor een gratis vrijblijvende kennismaking. Ik werk ook nog met een recruiter samen die jou zo goed mogelijk onder de aandacht van bedrijven brengt.

loopbaancoach4u  Ton Put

Mijn motto is: Zakelijk & Privé: Jij wilt gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Jouw motto moet worden: Als jij niet durft te dwalen, zal jij nooit een nieuwe route vinden!

Zie https://loopbaancoach4u.nl/jij/ of jij een coach nodig hebt.

https://loopbaancoach4u.nl/werk-prive-balans-persoonlijk-persoonlijke-loopbaankeuzebegeleiding-minder-stress-relax/

Wie ben ik verder? Resultaatgericht, biologie, docent, hoofdtrainer, samenwerken, verder ben ik 50 en heb 2 (nog kleine) kids.

Ik kwam zelf in een situatie terecht waardoor ik de zingeving in mijn werk voorrang gaf t.o.v. soortgelijke banen met zelfde inkomsten. Een hele stap, maar ik werd ondanks dat ik mijn budget ieder kwartaal haalde ook niet meer gewaardeerd. Mijn klanten waren met mij blijer dan mijn werkgever. Een frustrerende situatie. Het management van toen is inmiddels ook grotendeels weg. Menig klant van toen spreek ik nog. Het gaf mijn leven een andere richting. Loopbaanadvies kan verrassend uitpakken 😉

Duikinstructeur/ docent:

Privé geef ik al >20 jaar theorie- en praktijklessen als duikinstructeur. Ik leidde op tot en met het niveau Dive Master ofwel 3* Duiker. Hierdoor ben ik gewend aan “een leven lang leren en ontwikkelen”. Mijn eigen didactische vaardigheden worden telkens verder ontwikkeld. Ik mag ook de  Nationale & de recente Internationale Onderwaterbiologiecursus van de NOB geven/examineren. https://onderwatersport.org/ Ik ben lange tijd hoofdtrainer geweest. Frequent geef ik nog zwembadtrainingen. Heb met mijn vrouw op ieder continent gedoken. Vader van 2 nog jonge kids, een meisje en een nog jonger kereltje. Te weinig tijd voor duiken ;-)) In het wild haaien, roggen, dolfijnen & walvissen zijn mijn passie. De pure echtheid van de natuur.

Marktgericht & intern gericht op basis van goede samenwerking:

In mijn commerciële leven werkte ik altijd graag met de diverse afdelingen samen om vooral de klantenwensen en die van de werkgever zo goed mogelijk in te vullen. Afdelingen zoals Finance, IT, Marketing, Verzekering en natuurlijk Operations zijn van belang om succesvol te kunnen zijn. Waar nodig kon op projectbasis een Process Improvement Manager worden ingeschakeld. Ik denk dat ik aardig kan inschatten welke interne en externe behoeften in het bedrijfsleven van toepassing zijn om jou te kunnen helpen, bovendien ken ik erg veel mensen. Na het traject mag je me nog steeds om raad vragen. Mijn netwerk is groot.

Gratis vrijblijvende kennismaking:

Kom voor een gratis vrijblijvende kennismaking naar mij in onderstaand kantoor in Ede of op de campus in Wageningen en vervolg je trajecten in Velp, Nijmegen, Apeldoorn en Ede volgen. Loopbaanadvies in Wageningen na nadere afstemming mogelijk.

Ondernemerscentrum Bouwstede, Galvanistraat 1, Ede. Tegenover Shurgard en heel schuin tegenover de Rabobank, industrieterrein Frankeneng, Ede. Vlakbij de A12 naar Arnhem & Utrecht, vlakbij de A30 van Barneveld naar Ede/ Veenendaal. De bushalte is voor de receptie.

Wacht niet af, maar zet deze stap. Ik help je graag op weg. Lekker resultaatgericht! Ik heb Loopbaancoach4u bij Het Coachhuis aangesloten per 1-1-2019 om juist dicht bij jou te zijn. De trajecten kosten jou dan weinig reistijd. Vul het contactformulier in of mail me ton@loopbaancoach4u.nl Ook vaak op zaterdag in Velp beschikbaar.

 

Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal