loopbaancoach4u Ton Put

loopbaanbegeleiding loopbaanbegeleider loopbaancoach loopbaantraject studiekeuze adviseur advies carrière coach carrièrecoach cv solliciteren sollicitatie online loopbaancoach4u
In januari’21 stapte ik van CMI naar Noloc over.

Loopbaanadvies: Hoe werk ik? Loopbaanadvies voor werkgever en/ of de particulier. kwaliteiten-onderzoek.

Ik geef persoonlijke aandacht, werk aan persoonlijke effectiviteit en ben een praktijkgerichte coach. Ik zoek naar onderscheidend vermogen. Niet van dat zweverige. Er moet wel gepresteerd worden. Bij werkgevers vind ik de complementaire eigenschappen binnen een team interessant. Welke individuele kwaliteiten heeft een ieder. Wat betekent dat voor een afdeling/ het bedrijf. Hoe is of verloopt de communicatie? En in tijden van Corona? Is die samenstelling ook naar de toekomst toe wenselijk? Samen net iets meer zijn. Naast organisaties/ bedrijven help ik ook graag de individuele particulier met loopbaanadvies. Of deze nu wel/ niet werk heeft.

Na elk traject weet de werkgever waar iemand binnen de organisatie staat. Waar de werknemer of particulier in geïnteresseerd is. Wat hem of haar uniek maakt. Waar onderscheidt hij/ zij zich van anderen. Tegen studenten zeg ik: Stel je hebt als “klas” dezelfde opleiding genoten, wat maakt jou anders dan de anderen. Dit “anders” is waar ik altijd met de werknemer/ kandidaat/ coachee naar op zoek bent.

Loopbaanadvies: Zo zie ik het:

Mijn motto is: Zakelijk & Privé wil jij meer gezien, gehoord en gewaardeerd worden?

Dan moet jouw motto moet worden: Als jij niet durft te dwalen, zal jij nooit een nieuwe route vinden!

Ik zet mijn eigen levenservaring en werkervaring graag voor de kandidaten in. Ik geloof dat individueel schakelen enorm belangrijk is. Ik help zoveel verschillende mensen, ieder met diens eigen persoonlijkheid en “uniek zijn”. Daar kan jij dus van profiteren,

Ik leg de lat hoog, voor zowel mijzelf als anderen. Op een ontspannen manier er het maximale uit halen, is mijn drijfveer en werkwijze. Ik ben kritisch, zet jou aan het denken en geef jou passende opdrachten tussendoor als “huiswerk”.

Loopbaanadvies, wel duurzaam:

Loopbaanadvies van mij, gaat samen met duurzaamheid/ bestendigheid. Bedrijfscontinuïteit. Een goede werk-/ privébalans is voor de middellange termijn is altijd essentieel. Hoe plooibaar is iemand? De drive die iemand in zich heeft vind ik noodzakelijk om ook echt te achterhalen en te gebruiken. Welke werkzaamheden/ activiteiten kosten energie en welke leveren juist energie op. Oprekken van de comfortzone kan zinvol zijn.

Ik kwam zelf in een lastige situatie terecht. Ik wilde het zo niet meer. Het moest anders. Ik wilde meer zingeving i.p.v. targets. Niet elke week weer meer, meer, meer… Een hele stap, maar ik werd ondanks dat ik mijn budget ieder kwartaal haalde, niet meer zo gewaardeerd als voorheen.

Mijn klanten waren blijer met mij, dan mijn jarenlange werkgever. Een frustrerende situatie. Het management van toen is inmiddels ook grotendeels weg. Dat vind ik dan wel weer leuk. Menig klant van toen spreek ik nog. Ik snap werksituaties a.g.v. meer dan 30 jaar bedrijfsleven. Heb met vele bedrijfsculturen samengewerkt. Veel voorgekauwd tot meer eigen vrije invulling. Amerikaans, beursgenoteerd, familiebedrijf, Japans, Chinees, Frans, Duits. Elk met zijn eigen kenmerken.

De switch naar loopbaanadvies kan verrassend uitpakken 😉 Ik blijf altijd resultaatgericht, zowel solistisch, als in/ met teams werken.

Interessant? Kennismaken? Neem dan contact met mij op: telefonisch 06-30 318 195 of via mail of contactformulier. ton@loopbaancoach4u.nl

Wie ben ik verder?

Onderwaterbiologie, hoofdtrainer, verder ben ik 53 en heb 2 (nog jonge) kids, sportminded.

Privé geef ik al >20 jaar theorieles en/ of praktijkles als duikinstructeur. Ik leidde op tot en met het niveau Dive Master ofwel 3* Duiker. Hierdoor ben ik gewend aan “een leven lang leren en ontwikkelen”. Mijn eigen didactische vaardigheden worden telkens verder ontwikkeld. Ik mag ook de Nationale & de recente Internationale Onderwaterbiologiecursus van de NOB geven/examineren. https://onderwatersport.org/ Ik ben lange tijd hoofdtrainer geweest. Frequent geef ik nog zwembadtrainingen. Heb op ieder continent gedoken. Genietend van andere culturen, andere omgeving.

Vader van 2 nog jonge kids, een meisje en een nog jonger kereltje. Te weinig tijd voor duiken ;-))

In het wild haaien, roggen, dolfijnen & walvissen zien, is mijn internationale passie. De pure echtheid van de natuur. In mijn thuisregio zoek ik de herten, reeën en vlindertjes. Ik volg veel sporten.

Marktgericht & intern gericht op basis van goede samenwerking:

In mijn commerciële leven als key/ major account manager of contract manager, werkte ik altijd graag met de diverse afdelingen samen om vooral de klantenwensen en die van de werkgever zo goed mogelijk in te vullen. Afdelingen zoals Finance, IT, Marketing, Verzekering en natuurlijk Operations zijn van belang om succesvol te kunnen zijn. Waar nodig kon op projectbasis een Process Improvement Manager worden ingeschakeld. Ik denk dat ik aardig kan inschatten welke interne en externe behoeften in het bedrijfsleven van toepassing zijn om (jou) te kunnen helpen, bovendien ken ik erg veel mensen. Na het traject ben ik niet van de aardbodem verdwenen.

Gratis vrijblijvende kennismaking, loopbaanadvies Coronaproof.

Kom voor een gratis vrijblijvende kennismaking naar mij in onderstaand kantoor in Ede. Vervolg trajecten in Velp (naast Arnhem), Nijmegen, Apeldoorn en Ede. Loopbaanadvies in Wageningen (Campus/ Bongerd) is na nadere afstemming mogelijk. Door Corona is de samenwerking met WMHC op een laag pitje.

Ondernemerscentrum Business Point (voormalig Bouwstede), Galvanistraat 1, Ede. Heel schuin tegenover Lobbes, Shurgard en schuin tegenover de Rabobank, industrieterrein Frankeneng, Ede. Vlakbij de A12 naar Arnhem & Utrecht, vlakbij de A30 van Barneveld naar Ede/ Veenendaal. De bushalte is voor de receptie.

Wacht niet af, maar zet deze stap. Ik help het bedrijf/ de afdeling/ jou graag op weg. Lekker resultaatgericht! Ik heb Loopbaancoach4u bij Het Coachhuis aangesloten om juist dicht bij de klant te zijn. De trajecten kosten dan weinig reistijd. Na een kennismaking telefonisch, digitaal (WhatsApp of FaceTime) of face-to-face op 1,5 m afstand, in mijn regio, is er ook veel mogelijk. Voor bedrijven of loopbaanadvies buiten de regio Ede, is er altijd vooraf een maatwerkofferte waarbij bijv. één of twee digitale sessies de kosten drukken en de reisafstand averechts werkt. Ongetwijfeld levert het de opdrachtgever meer op, dan dat het kost.

Vul het contactformulier in of mail me ton@loopbaancoach4u.nl Ook vaak op zaterdag in Velp beschikbaar. ’s Avonds ook wel bij mij, of jou thuis.

Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal