Wat voor perspectief biedt u uw werknemers?

Bent u preventief richting uw personeel? Weet u wat er bij hen speelt? Vóórkom outplacement of langdurige kostbare 2e spoor re-integratie projecten. Zet mij als interne loopbaancoach in. Ik breng de behoeften/ kansen graag in kaart. Kies bijv. voor een tijdelijke payroll-constructie.

Uit recent onderzoek: 45% Personeel wil meer aandacht (nov.18), 2/3 deel personeel is ontevreden (okt.18).

Bespaar u zelf veel ergernis, geld, tijd en kom nu in actie. U krijgt met zoveel regelgevingen te maken…

Wilt u tot in lengte van dagen blijven betalen, afhankelijk van anderen worden, terwijl het uw eigen (gedeeltelijke) verantwoordelijkheid of bedrijf betreft?

Voorkom bemoeienissen vanuit:

Wet Verbetering Poortwachter, de zorg van re-integratie, Werkfit maken, ZW of WGA schade.

Directe/ indirecte kosten wel of niet verzekerd, vaststellingsovereenkomst (VSO) of niet?

Loopbaancoach4u is uw aanspreekpunt en uitvoerder, na overleg kan ondersteuning vanuit specialistische hoek worden ingeschakeld.

Blijf baas in eigen huis: Bied interne loopbaantrajecten:

Kom op tijd in actie. Het uit elkaar groeien/ gaan van werknemer of werkgever is heel natuurlijk. Zowel uw bedrijf als de werknemers zitten door de jaren heen in verschillende ontwikkelingsfases of levensfases.

Voorkom een overload aan kosten rondom werknemers, zet ze in op hun kracht. Ik ga graag met uw mensen in gesprek en rapporteer graag over uw afdelingen. Wordt het toch afscheid nemen?  Biedt dan een loopbaancoachtraject aan uw werknemer(s) aan: https://loopbaancoach4u.nl/interne-loopbaanbegeleiding/. Dit gebruik ik om uw mensen in kaart te brengen:

De inhoud van het loopbaantraject voor de werknemer(s):

Onderstaande testen worden situationeel toegepast ter ondersteuning van de gesprekken:

 • allergieën, interesses, passies, competenties, kernwaarden
 • loopbaanwaarden, loopbaanankers, werkwaarden, motieven
 • Quick Big Five persoonlijkheidstest, de bekende DISC gerelateerd aan leiderschapsrollen
 • timemanagement conform Convey/ Eisenhower
 • 360 Graden Feedbackmethode (Denken anderen net zo over jou als jijzelf?)
 • uitwerking theorieën Kolb, Ofman, McClelland (ijsberg) & Pyramide van Bateson.

Spreekt dit u aan? Voelt het goed om eens alles van uw personeel (privacywet in acht nemend) te weten? Groei met eigen mensen i.p.v. vacatures plaatsen?

Neem contact met mij op, bij voorkeur eerst per email. ton@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in. Graag maak ik met u een afspraak om uw wensen te bespreken.

Vóórkom Outplacement, zet mij tijdig in!

 • Eén aanname som, één factuur, denk aan evt. PO nummer vooraf.
 • Geen onverwachte kosten achteraf.
 • Abonnementsvorm bij bewezen succes bespreekbaar.
 • Loopbaancoach4u volgt de gedragscode van de Noloc/ CMI.
 • Eén aanspreekpunt, loopbaancoach Ton Put; uw single point of contact. Ton is uw casemanager en behandelt de aanvraag. Ton is uw spin in het web gedurende de gehele case.

Spreekt dit u aan?

Stuur uw (aan-) vraag naar outplacement@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in.

Waarom kiest u nog meer voor Loopbaancoach4u?

 • Ton heeft 20 jaar lang wekelijks voor opdrachtgevers, gemiddeld 15 verschillende bedrijven 20 jaar lang face-to-face van MKB tot en met de grote multinationals landelijk bezocht. Voelt zich als een vis in het water bij business-to-business activiteiten. Geografisch zwaartepunt in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel.
 • Ton is door zijn sales-ervaring een brede klantenkring gewend en bezocht vooral bedrijven die “iets” produceren of importeren/ verkopen/ exporteren of express versturen, daarnaast ook facilitair bedrijven van Ziekenhuizen, Universiteiten en (semi-) Overheden.
 • Kennis van vele bedrijfsculturen en onderhandelingen op operationeel en vooral tactisch en strategisch niveau.
 • Voor Ton is het uitgangspunt altijd: Win-Win, zowel u als opdrachtgever/ werkgever als de betreffende werknemer (s) moeten prettig op ieder traject terugkijken.
 • Uw investeren moet renderen.
 • Ton begrijpt de culturele verschillen tussen Management van een MKB-er en Middle en Hoger Management van beursgenoteerde bedrijven.
 • Ton is met Loopbaancoach4u onderdeel van het BewustEde netwerk. Een netwerk van > 50 gespecialiseerde coaches die hij waar passend kan inzetten. Energieverhogend, afrekenen met blokkades, patronen herkennen en doorbreken.
 • Werkgever – Ton – Kandidaat dus: 1 op 1 op 1, waardoor u ideaal op de hoogte kan worden gehouden.
 • In principe kan uw kandidaat wekelijks terecht, waardoor er vlot door “de case” kan worden gegaan. Er is ruimte voor gewenste invullingen vooraf. Ton bespreekt met u de wederzijdse verwachtingen door.
 • De passie om een kandidaat goed te begeleiden komt uit zijn eigen enthousiasme voort, om mensen beter te laten functioneren & gezamenlijk doelen te bereiken. Ton’s drive werkt aanstekelijk.

Herverdeling van functies:

Loopbaancoach4u is binnen account management gerelateerde disciplines als “Jobcoach” inzetbaar. Meedraaien in een duurzaam inzetbaarheidsteam is ook op projectbasis mogelijk. We denken graag mee rondom het herverdelen van functies, opdat anderen bijvoorbeeld het wat meer standaard repeterend werk kunnen oppakken. https://loopbaancoach4u.nl/jobcoach-jobcrafting-jobcarving/

jobcoach teamcoach jobcrafting jobcarving outplacement ede veenendaal arnhem wageningen
in teamverband of solo coaching

Loopbaancoach4u Ede ligt op een half uurtje rijden van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem & Nijmegen. Vlakbij Barneveld, Veenendaal, Bennekom en Wageningen.

Duurzaamheid en vooral maatschappelijke betrokkenheid (MVO) speelt bij onszelf ook een belangrijke rol:  https://loopbaancoach4u.nl/sociaal-betrokken/

Voor meer informatie/ interesse? Zullen we vrijblijvend kennis maken? Bel: 06 – 30 318 195 of mail outplacement@loopbaancoach4u.nl of ton@loopbaancoach4u.nl