Outplacement & Loopbaancoach voor werkgevers

Outplacement & Loopbaancoach voor werkgevers

Bent u preventief richting uw personeel? Weet u wat er bij hen speelt? Vóórkom outplacement of langdurige kostbare 2e spoor re-integratie projecten. Zet mij als interne loopbaancoach in. Ik breng de behoeften/ kansen graag in kaart. Kies bijv. voor een tijdelijke payroll-constructie. Te laat? Ik help bij outplacement.

Uit recent onderzoek: 45% Personeel wil meer aandacht (nov.18), 2/3 deel personeel is ontevreden (okt.18).

Bespaar u zelf veel ergernis, geld, tijd en kom nu in actie. U krijgt met zoveel regelgevingen te maken…

Wet Verbetering Poortwachter, de zorg van re-integratie, Werkfit maken, ZW of WGA schade.

Directe/ indirecte kosten wel of niet verzekerd, vaststellingsovereenkomst (VSO) of niet?

Wilt u tot in lengte van dagen blijven betalen, afhankelijk van anderen worden, terwijl het uw eigen (gedeeltelijke) verantwoordelijkheid of bedrijf betreft?

Intern loopbaantraject:

Kom op tijd in actie en blijf baas in eigen huis. Het uit elkaar groeien/ gaan van werknemer of werkgever is heel natuurlijk. Zowel uw bedrijf als de werknemers zitten door de jaren heen in verschillende ontwikkelingsfases of levensfases.

Voorkomen is beter. Ik ga graag met uw mensen in gesprek en rapporteer graag over uw afdelingen. Wordt het toch afscheid nemen?  Biedt dan een loopbaancoachtraject aan uw werknemer(s) aan: https://loopbaancoach4u.nl/interne-loopbaanbegeleiding/. Dit gebruik ik om uw mensen in kaart te brengen:

De inhoud van het loopbaantraject of outplacementtraject voor de werknemer(s):

Onderstaande testen worden situationeel toegepast ter ondersteuning van de gesprekken:

 • allergieën, interesses, passies, competenties, kernwaarden
 • loopbaanwaarden, loopbaanankers, werkwaarden, motieven
 • Quick Big Five persoonlijkheidstest, de bekende DISC gerelateerd aan leiderschapsrollen
 • timemanagement conform Convey/ Eisenhower
 • 360 Graden Feedbackmethode (Denken anderen net zo over jou als jijzelf?)
 • uitwerking theorieën Kolb, Ofman, McClelland (ijsberg) & Pyramide van Bateson.

Spreekt dit u aan?

Neem contact met mij op, bij voorkeur eerst per email. ton@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in. Graag maak ik met u een afspraak om uw wensen te bespreken.

Outplacement (als een intern loopbaantraject niet meer kan):

De volgende stap, nog altijd voordeliger dan re-integratietrajecten, is outplacement. Wilt u dit?

 • Eén aanname som, één factuur, denk aan evt. PO nummer vooraf.
 • Geen onverwachte kosten achteraf.
 • Abonnementsvorm bij bewezen succes bespreekbaar.
 • Loopbaancoach4u is lid van de NOBCO en werkt conform de gedragscode van de NOBCO.
 • Eén aanspreekpunt, loopbaancoach Ton Put; uw single point of contact. Ton is uw casemanager en behandelt de aanvraag. Ton is uw spin in het web gedurende de gehele case.
 • Uw medewerker (s) wordt buiten uw firma aan werk geholpen. Er is geen sprake van “ziek thuis” ofwel fit om te werken.

 

 

 

 

 

Wat maakt een outplacement traject van Loopbaancoach4u anders?

Uniek, want begeleiding van de werknemer(s) door 1, 2 of 3 onafhankelijke specialisten van oud werk naar nieuw werk, ofwel begeleiding op het individu afgestemd bij de sprong van misschien wel de oude en vertrouwde wereld van de werknemer naar een nieuwe wereld.

 1. Mentale coaching door specialisten op dat vlak indien gewenst/ noodzakelijk. De hulp bij de baanverliesverwerking door betreffende “Geestescoach”. De kandidaat ervaart een rouwproces bij het verlies van de (vaste) baan en moet mentaal opgefrist worden om weer naar de toekomst te willen en kunnen kijken.
 2. Praktijkgerichte begeleiding door de Loopbaancoach.
 3. Plaatsing bij de Personal Recruiter, die werkt vanuit de regio en werkt binnen een landelijk dekkende organisatie. Uiteraard wordt de kandidaat door de loopbaancoach bij de recruiter gepitcht en kijkt deze verder wat er binnen de mogelijkheden past. De nieuwe werkgever betaalt de recruiter.

Bovenstaand zijn meteen de belangrijkste 3 fases en mijlpalen van het project/ per case.

Spreekt dit u aan?

Stuur uw (aan-) vraag naar outplacement@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in.

Waarom kiest u nog meer voor Loopbaancoach4u?

 • De 3 coaches/ begeleiders werken met personal touch en zijn verantwoordelijk voor hun eigen onderneming. Ze zijn daardoor erg betrokken en gericht op een goed resultaat. De drive van de coaches is verfrissend.
 • Ton heeft 20 jaar lang wekelijks gemiddeld 15 verschillende bedrijven 20 jaar lang face-to-face van MKB tot en met de grote multinationals landelijk bezocht. Voelt zich als een vis in het water bij business-to-business activiteiten. Geografisch zwaartepunt in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel.
 • Ton is door zijn saleservaring een brede klantenkring gewend en bezocht vooral bedrijven die “iets” produceren of importeren/ verkopen/ exporteren of express versturen, daarnaast ook facilitair bedrijven van Ziekenhuizen, Universiteiten en (semi-) Overheden.
 • Kennis van vele bedrijfsculturen en onderhandelingen op operationeel en vooral tactisch en strategisch niveau.
 • Voor Ton is het uitgangspunt altijd: Win-Win, zowel u als opdrachtgever/ werkgever als de betreffende werknemer (s) moeten prettig op ieder traject terugkijken.
 • Uw investeren moet renderen.
 • Ton begrijpt de culturele verschillen tussen Management van een MKB-er en Middle en Hoger Management van beursgenoteerde bedrijven.
 • Ton is met Loopbaancoach4u onderdeel van het BewustEde netwerk. Een netwerk van > 50 gespecialiseerde coaches die hij waar passend kan inzetten. Energieverhogend, afrekenen met blokkades, patronen herkennen en doorbreken.
 • Werkgever – Ton – Kandidaat dus: 1 op 1 op 1, waardoor u ideaal op de hoogte kan worden gehouden.
 • In principe kan uw kandidaat wekelijks terecht, waardoor er vlot door “de case” kan worden gegaan. Er is ruimte voor gewenste invullingen vooraf. Ton bespreekt met u de wederzijdse verwachtingen door.
 • De passie om een kandidaat goed te begeleiden komt uit zijn eigen enthousiasme voort, om mensen beter te laten functioneren & gezamenlijk doelen te bereiken. Ton’s drive werkt aanstekelijk. Zie ook de “over ons”-pagina. https://loopbaancoach4u.nl/over-ons-persoonlijke-aandacht-effectiviteit-door-praktisch-loopbaanadvies/

Onze kracht: Elk facet onder één pet; dat is het outplacementtraject.

outplacement loopbaancoach4u

 

 • Begeleiding van het verlies van de vaste baan (werk) tot en met het vinden van nieuw werk, d.m.v. een intensieve persoonlijke begeleiding.
 • Persoonlijkheidsanalyse rekening houdend met de persoonlijke situatie, loopbaanankers & drijfveren. Wat levert dit een potentiële werkgever op.
 • Marktanalyse waarbij naar het loopbaanperspectief wordt gekeken. Welke type bedrijven passen hem of haar, waar is passend werk realistisch vindbaar, is dit het moment om een andere richting in te gaan.
 • Sollicitatie-& presentatievaardigheden.
 • Recruitment De Personal Recruiter probeert de betrokkene bij passende bedrijven te plaatsen. De recruiter is onderdeel van een landelijk dekkend netwerk.

Loopbaancoach4u is als Jobcoach of Duurzaam inzetbaarheidsmedewerker op projectbasis inzetbaar:

https://loopbaancoach4u.nl/jobcoach-jobcrafting-jobcarving/

jobcoach teamcoach jobcrafting jobcarving outplacement ede veenendaal arnhem wageningen

in teamverband of solo coaching

Loopbaancoach4u Ede ligt op een half uurtje rijden van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem & Nijmegen. Vlakbij Barneveld, Veenendaal, Bennekom en Wageningen.

 

 

 

Duurzaamheid en vooral maatschappelijke betrokkenheid (MVO) speelt bij onszelf ook een belangrijke rol:  https://loopbaancoach4u.nl/sociaal-betrokken/

Voor meer informatie/ interesse? Zullen we vrijblijvend kennis maken? Bel: 06 – 30 318 195 of mail outplacement@loopbaancoach4u.nl of ton@loopbaancoach4u.nl