Voorkom outplacement met loopbaancoach uit de Transportbranche – payroll.

outplacement transport specialist

Een loopbaancoach die weet wat planning is, hoe intensief en uitdagend internationaal of nationaal vervoer is, praat wel zo prettig. Ton Put is sinds januari 1991 werkzaam in het Internationale Transport. Zet Ton pro-actief in. Voorkom ergernis, hoge kosten, onzekere inzetbaarheid en tijdverspilling. Handig m.b.v. payroll.

Wat een ellende, u en uw medewerker zijn uit elkaar gegroeid en wat nu? Of sluit een bepaalde afdeling of misschien wel de hele vestiging op termijn? Komt er een (gedeeltelijke) verhuizing aan?

Welke risico’s zijn er als u nu niet in beweging komt? Wat betekent uitstel voor u en de werknemer (s)? Wilt u graag geldverspilling voorkomen? Is focus op de dagelijkse gang van zaken en de toekomst niet beter voor u en het bedrijf? Weet u wat er binnen uw personeel leeft?

Voorkom langdurig ziekteverzuim, kostbare 2e spoor re-integratie of outplacementprojecten. Zet mij tijdig als loopbaancoach in. Zoekt u hulp van iemand die uw branche begrijpt? Luchtvracht? Wegtransport? Zeevracht?

Ik stel graag SWOT-analyses per medewerker op. In principe kan uw kandidaat/uw kandidaten wekelijks terecht, waardoor er vlot door “de case” kan worden gegaan. Interviews, doorvragen, tot de kern doordringen, eventuele testen inzetten, dat mag u van mij verwachten. Er is ruimte voor gewenste invullingen vooraf. Ton bespreekt met u de wederzijdse verwachtingen door. U blijft op de hoogte van de voortgang en wat wij hieromtrent afspreken.

Ziet u aanknopingspunten? Stel niet uit, neem nu contact op. Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak: outplacement@loopbaancoach4u.nl of ton@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in of bel gewoon 06-30 318 195.

Eigen ervaring in de (Internationale) Transportbranche:

Ik heb jarenlange ervaring in het internationale transport/ vervoer. Ik heb met organisaties als Post NL, Assendia (toen Swiss Post), Ceva Logistics, DHL Supply Chain, Modus Link, maar ook met kleinere bedrijven zoals Almax Logistics, PPCL en Smart Logistics samengewerkt.

Mijn arbeidsverleden begon bij Schenker (voormalig Scansped), daarna Vos Logistics (voormalig Malenstein) en TNT Express (tegenwoordig Fedex). Ik heb ook nog een jaar voor een klein familiebedrijfje DH Trans (nu vallend binnen de Rabelink Group) gewerkt. Vanzelfsprekend begrijp ik dat een MKB-bedrijf een andere benadering dan een multinational nodig heeft.

Als Key Account Manager en daarvoor als Major/ Account Manager heb ik wekelijks gemiddeld 15 verschillende bedrijven uit allerlei branches 20 jaar lang face-to-face bezocht. Van grote multinationals landelijk tot regionale MKB bedrijven. Geografisch zwaartepunt in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel. Het betreft vooral “bedrijven” die wat te versturen hebben. Daarnaast behoorden ook facilitair bedrijven van Ziekenhuizen, Universiteiten en (semi-) Overheden tot mijn klantenkring. Op projectbasis verzorg ik nog opdrachten.

Outplacement? Dat moet je dus voor zijn: Het is uw bedrijf: U bepaalt & betaalt.

Outplacement is de overtreffende trap van loopbaancoaching en nog altijd voordeliger dan re-integratietrajecten, maar u blijft toch liever baas in eigen winkel? Ik verschaf helderheid over het wel en wee van uw personeel, uiteraard rekening houdend met de privacywetgeving. Ik rapporteer situationeel, conform wat overeengekomen wordt, zoals een grafiek m.b.t de huidige situatie en dat afgezet op toekomst (-perspectief). Voorkom ziektekosten, onnodige andere kosten, als Loopbaancoach4u bied ik u transparantie zoals:

 • Eén aanname som, één factuur, denk aan evt. PO nummer vooraf.
 • Geen onverwachte kosten achteraf.
 • Payroll constructie of bij bewezen succes parttime dienstverband bespreekbaar.
 • Loopbaancoach4u werkt conform de gedragscode van de NOBCO.
 • Eén aanspreekpunt, Ton is uw casemanager en behandelt de aanvraag.

 

 

 

 

 

Spreekt dit u aan?

Stuur uw (aan-) vraag naar outplacement@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in.

Waarom kiest u nog meer voor Loopbaancoach4u?

 • Kennis van vele bedrijfsculturen en onderhandelingen op operationeel en vooral tactisch en strategisch niveau.
 • Voor Ton is het uitgangspunt altijd: Win-Win, zowel u als opdrachtgever/ werkgever als de betreffende werknemer (s) moeten prettig op ieder traject terugkijken.
 • Uw investeren moet renderen.
 • Ton begrijpt de culturele verschillen tussen Management van een MKB-er en Middle en Hoger Management van beursgenoteerde bedrijven.
 • Loopbaancoach4u is onderdeel van het BewustEde netwerk. Een netwerk van > 50 gespecialiseerde coaches die hij waar passend kan inzetten. Energieverhogend, afrekenen met blokkades, patronen herkennen en doorbreken.
 • Werkgever – Ton – Kandidaat dus: 1 op 1 op 1, waardoor u ideaal op de hoogte kan worden gehouden.
 • De passie om een kandidaat goed te begeleiden komt uit zijn eigen enthousiasme voort, om mensen beter te laten functioneren & gezamenlijk doelen te bereiken. Ton’s drive werkt aanstekelijk. Zie ook de “over ons”-pagina. https://loopbaancoach4u.nl/over-ons-persoonlijke-aandacht-effectiviteit-door-praktisch-loopbaanadvies/

De inhoud van het loopbaantraject voor de werknemer(s):

 • Ton heeft geen HR achtergrond maar wil wel heel graag een plek veroveren binnen de transportbranche. Praktijkgericht werken, “no nonsense” en mensgericht. Korte lijnen, zowel vanuit particulier oogpunt als vanuit de werkgevers. Onderstaande testen worden situationeel toegepast ter ondersteuning van de gesprekken:
  • allergieën, interesses, passies, competenties, kernwaarden
  • loopbaanwaarden, loopbaanankers, werkwaarden, motieven
  • Quick Big Five persoonlijkheidstest, ook de bekende DISC gerelateerd aan leiderschapsrollen
  • timemanagement conform Convey/ Eisenhower
  • 360 Graden Feedbackmethode (Denken anderen net zo over jou als jijzelf?)
  • uitwerking theorieën Kolb, Ofman, McClelland (ijsberg) & Pyramide van Bateson.

Onze kracht: Elk facet onder één pet; dat is het outplacementtraject.

outplacement loopbaancoach4u

 

 • Begeleiding van het verlies van de vaste baan (werk) tot en met het vinden van nieuw werk, d.m.v. een intensieve persoonlijke begeleiding.
 • Persoonlijkheidsanalyse rekening houdend met de persoonlijke situatie, loopbaanankers & drijfveren. Wat levert dit een potentiële werkgever op.
 • Marktanalyse waarbij naar het loopbaanperspectief wordt gekeken. Welke type bedrijven passen hem of haar en waar is passend werk realistisch vindbaar, maar ook of dit het moment is om een andere richting in te gaan.
 • Sollicitatie-& presentatievaardigheden.
 • Recruitment waardoor er daadwerkelijk ander werk wordt gevonden (Personal Recruiter). De recruiter probeert de betrokkene bij passende bedrijven te plaatsen. De recruiter is onderdeel van een landelijk dekkend netwerk.

Voor meer informatie/ interesse? Zullen we vrijblijvend kennis maken? Bel: 06 – 30 318 195 of mail outplacement@loopbaancoach4u.nl of ton@loopbaancoach4u.nl

Loopbaancoach4u is ook als Jobcoach of Duurzaam inzetbaarheidsmedewerker op projectbasis inzetbaar:

https://loopbaancoach4u.nl/jobcoach-jobcrafting-jobcarving/

jobcoach teamcoach jobcrafting jobcarving outplacement ede veenendaal arnhem wageningen

in teamverband of solo coaching

Loopbaancoach4u Ede ligt op een half uurtje rijden van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem & Nijmegen. Vlakbij Barneveld, Veenendaal, Bennekom en Wageningen.

 

 

 

Duurzaamheid en vooral ook maatschappelijke betrokkenheid (MVO) speelt bij ons zelf ook een belangrijke rol:  https://loopbaancoach4u.nl/sociaal-betrokken/