10 Redenen om een onafhankelijk loopbaancoach als carrière coach of voor studiekeuzeadvies in te zetten.

 1. Krijg advies wat bij JOU past. Ook voor een eenmalig klankbordgesprek.
  • Niet gebonden aan scholen/ geestelijke stromingen/ werkgevers.
  • Jij betaalt, dus jij bepaalt!
 2. Onze doelgroep: Mensen die op MBO, HBO en Universitair werk-/ denkniveau zitten.
 3. Leer jouw zwakke & sterke kanten kennen. Wat is jouw toegevoegde waarde voor een bedrijf/ instelling?
  • Je krijgt naast een persoonlijkheidsanalyse een marktanalyse mee.
 4. Wat vind jij belangrijk in jouw werk? Drijfveren zakelijk & privé. Ambitieus?
  • We gebruiken onderliggende testen om nog beter en dieper op situaties in te gaan.
 5. Welk werk/ type bedrijf past bij jou? Past de bedrijfscultuur van bedrijf x  of overheidsinstelling y jou? Ga op jouw niveau werken. Is er op termijn ook werk in?
 6. Wil je een betere werk-privé of betere werk-studie balans? Minder reizen, meer tijd voor “thuis”. Meer tijd voor sporten of vrije tijd.
 7. Gewoon minder stress, voel je een opkomende burn-out?
  • Krijg regie in je werkende leven. Kom nu in actie! Luister naar je eigen lijf & geest!
  • Zorg voor evenwicht. Met onafhankelijk advies kom je verder.
 8. Vind welk werk jou energie oplevert in plaats van dat het jou energie kost.
  • Marktoriëntatie/ arbeidsmarktoriëntatie, alle markten mogelijk.
  • Outplacement (ik begeleid je naar een nieuwe baan binnen exporterende organisaties of internationaal transport & logistiek).
 9. (Bijna) terug van zwangerschapsverlof en/ of wil je (weer) werk op jouw niveau? Neem contact op.
 10. Positieverbetering? Een kans op een carrière stap maar past die bij jou?
  • Wat zijn de gevolgen? Jij wil juist meer werk van jouw carrière maken?
  • Kom praten dan kan jij straks veel gerichter kiezen.
  • Met een loopbaancoach maak je een plan zoals. “Eerst wil ik dit, dan dat…”.
  • Doelgericht is efficiënter.
loopbaanbegeleiding loopbaanbegeleider loopbaancoach loopbaantraject studiekeuze adviseur advies carrière coach carrièrecoach cv solliciteren sollicitatie online loopbaancoach4u
Sinds januari’21 is CMI NOLOC geworden (kwaliteitskeurmerk).

Onafhankelijk, onbevooroordeeld. Het is mijn passie jou verder te helpen.

Of het nu om studiekeuzeadvies, vakkenpakketkeuze of om loopbaanadvies gaat! Ik ben niet aan een onderwijsinstelling of groot bureau verbonden dus echt volledig onafhankelijk. Jij bent het uitgangspunt voor mij, niet het opleidingsinstituut of het UWV, waar cases afsluiten een belangrijk meetinstrument is.

Het is leuk om passie en werk met elkaar te verbinden! Het is mijn passie om jou verder te helpen met realistisch onafhankelijk advies, of het nu om de loopbaan/ carrière/ studiekeuze gaat. Ik bied jou een ontspannen, maar diepgaand traject, met tijd voor een grapje.

Onafhankelijke beoordeling, gratis kennismaking. 100 Locaties in Nederland.

Kom jij gratis vrijblijvend in Ede, Velp (Arnhem) of Wageningen (niet in Corona-tijd) kennismaken? Alle andere locaties na overleg, zoals in Midden-Oost Nederland: Venlo, Nijmegen, Eindhoven, Nieuwegein, Utrecht, Driebergen, Apeldoorn, Hengelo & Enschede.  ton@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in.

Ben jij nog niet helemaal klaar voor een volgende stap of weet je nog niet hoe? Bedenk dat je door middel van de kennismaking in ieder geval in actie komt. Je zet een eerste stap. Indien nodig kan ik jou vooruit lopend op het loopbaantraject mentaal (laten) klaarstomen. Ik werk met coaches uit het BewustEde netwerk samen. Is er sprake van een onderliggende problematiek dan is dit raadzaam. Zie: https://loopbaancoach4u.nl/sociaal-betrokken/

Jouw resultaat na een traject bij loopbaancoach4u is altijd:

 • persoonlijkheidsanalyse
 • marktanalyse (kan ook HBO/MBO/ Universiteiten betreffen bij studiekeuzeadvies)
 • inzicht op jouw sollicitatievaardigheden & presentatievaardigheden
  • groepssessies indien zinvol behoren tot de opties
 • een opvallend, passend onderscheidend cv gebaseerd op personal branding

Personal Branding:

Een recruiter wijst jouw CV soms binnen 5 seconden af, of juist niet. Laat mij jou aan een goed doordacht opgezet CV helpen. Jouw cv moet de aangeschrevene weten te boeien en overtuigen. Een uitnodiging tot een kennismakingsgesprek is het uitgangspunt. Een CV is daarom in mijn optiek “situationeel” toepasbaar, ofwel telkens weer af te stemmen op de potentiële lezers. Een kort traject kost niet veel.

Mail aan: ton@loopbaancoach4u.nl of vul het contactformulier in.

Waar? Bijna overal! 100 Locaties.

Zoals hierboven aangegeven, kom ik voor loopbaantrajecten buiten Ede, Wageningen, Velp (Arnhem) ook elders naar jou toe. Ik huur per opdracht vergaderruimtes in echt het hele land. De eerste vrijblijvende kennismaking is dan wel digitaal via Microsoft teams/ What’s app of Facetime of gewoon telefonisch. Als voorbeeld: 2x 1 uur Digitaal + 4x 2 uur bij elkaar Corona-proof in een Coachhuis-vergaderzaal in het land..

De digitale, vrijblijvende kennismaking is vrijblijvend en kost jou niks. Die duurt 30-60 minuten. De fysieke loopbaansessies zijn bijv. 4x 2 uur. Je krijgt een maatwerkofferte na de vrijblijvende kennismaking. Bij studiekeuze is elke sessie meestal 60 min. en met de beroepskeuzetest erin 90 minuten.

Ik streef er naar altijd 1x in de week in gesprek met elkaar te zijn. Na 4-6 weken ben je dus weer klaar voor nieuwe stappen.

Er is ook een 2-daagse training. Gedurende 2 dagen 12 uur één-op-één aandacht. Dan heb jij in 2 weken je persoonlijke persoonlijkheidsanalyse + marktanalyse. Er is wel huiswerk tussen de 2 dagen. Stop nu eens met uitstel, twijfelen. Kom in actie!

– Ede, Galvanistraat 1 – 6716 AE, BusinessPoint Ede (Bouwstede Ondernemingscentrum).
– Wageningen, Bornsesteeg 10 – 6708 PE, WMHC/ Campus.
– Velp (Arnhem), Emmastraat 24a, 6881 SV in Velp. Aparte ruimte naast:  http://caskoffie.nl/
– Nijmegen (Lindenholt), Kerkenbos 1037 Color Business Center
– Apeldoorn Prins Willem-Alexanderlaan 705, Color Business Center.

Wacht niet af, maar zet deze stap. Ik help je graag op weg. Lekker resultaatgericht! Ik heb Loopbaancoach4u bij Het Coachhuis aangesloten om juist dicht bij jou te zijn. De trajecten kosten jou dan weinig reistijd. Vul het contactformulier in of mail me ton@loopbaancoach4u.nl.

Ook vaak op zaterdag in Velp beschikbaar, soms bezoek ik je ook thuis. Kennismaken = overleg over de invulling van het traject. We zitten meestal gewoon aan de tafel.

Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal