Elk traject is maatwerk

personal branding onderscheiden

Maatwerk in loopbaanbegeleiding/ loopbaanadvies:

Maatwerk want jij bent toch uniek? Het Quick Silver-pakket met 4 sessies van 2 uur is tot nu toe het meest gekozen traject. De invulling van de sessies is altijd op jou toegepast maatwerk. In de regel geldt wel het volgende:

De 1e sessie gaat vooral om jou beter te leren kennen, wat vind jij belangrijk in je werk en in jouw leven. Opleidingen/ werk/ privé & Passies lopen dwars door elkaar. Drijfveren, inspiraties, wat vind jij belangrijk in je toekomstige werk. We achterhalen waar jij goed in bent en waarom. We onderzoeken valkuilen. Kernkwaliteiten naar boven halen is het uitgangspunt.

In de 2e sessie komen we vaak terug op een ondersteunende test en proberen we het verleden achter ons te laten en vooral al voorzichtig in mogelijkheden te denken. De eerste sterkte-zwakte analyse van jou als persoon is gemaakt.

In de 3e sessie zit vaak een beroepskeuzetest en proberen we een realistisch doel/ richting vast te stellen. Jouw mogelijkheden op de markt komen nu centraal te staan.

Personal Branding voltooien:

In de 4e sessie gaat het vooral om wat jou onderscheidt t.o.v. anderen, jouw toegevoegde waarde, ofwel om wat voor redenen zouden ze jou als werknemer moeten aannemen en hebben we een opmaak van een originele cv die jou als persoon ondersteunt in jouw volgende fase, de “hunting” fase ofwel het jagen op een nieuwe baan/ werkgever. De “personal branding” is voltooid.

 

maatwerk, toekomstperspectief

een betere werk privé balans

In geval van meerdere sessies kan er dieper op bovenstaande zaken worden ingegaan en kan er bijvoorbeeld meer aandacht aan de opmaak en inhoud van je cv worden besteed. Overweeg voor jezelf of een grotere investering voor jou interessant is of niet. Maatwerk is vooral op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd maatwerk.

Een cliché maar o zo waar: Wil je in de knop blijven? Of wil je tot bloei komen? Een plant/ bloem groeit beter in de zon dan in de schaduw. Meer sessies kost meer geld, blijft boven de €250 fiscaal aftrekbaar maar biedt meer perspectief.

https://loopbaancoach4u.nl/prijzen

Loopbaancoach4u Ede ligt op een half uurtje rijden van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem & Nijmegen.