Maatwerk in loopbaanbegeleiding/ loopbaanadvies; onderscheid je van anderen.

Maatwerk want jij bent toch uniek? Het Quick Silver-pakket met 4 sessies van 2 uur is tot nu toe het meest gekozen traject. De invulling van de sessies is altijd op jou toegepast maatwerk. In de regel geldt wel het volgende:

De 1e sessie gaat vooral om jou beter te leren kennen, wat vind jij belangrijk in je werk en in jouw leven. Opleidingen/ werk/ privé & Passies lopen dwars door elkaar. Drijfveren, inspiraties, wat vind jij belangrijk in je toekomstige werk. We achterhalen waar jij goed in bent en waarom. We onderzoeken valkuilen. Kernkwaliteiten naar boven halen is het uitgangspunt.

In de 2e sessie komen we vaak terug op een ondersteunende test en proberen we het verleden achter ons te laten en vooral al voorzichtig in mogelijkheden te denken. De eerste sterkte-zwakte analyse van jou als persoon is gemaakt.

In de 3e sessie zit vaak een beroepskeuzetest en proberen we een realistisch doel/ richting vast te stellen. Jouw mogelijkheden op de markt komen nu centraal te staan.

Personal Branding voltooien:

In de 4e sessie gaat het vooral om wat jou onderscheidt t.o.v. anderen, jouw toegevoegde waarde, ofwel om wat voor redenen zouden ze jou als werknemer moeten aannemen en hebben we een opmaak van een originele cv die jou als persoon ondersteunt in jouw volgende fase, de “hunting” fase ofwel het jagen op een nieuwe baan/ werkgever. De “personal branding” is voltooid.

Enthousiast? Vul het contactformulier in of stuur een email aan: ton@loopbaancoach4u.nl

Gratis, vrijblijvende kennismaking in Ede en Velp. Die zijn geheel Coronaproof. Zie hieronder ook bij “gratis vrijblijvende kennismaking”. De online kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend.

maatwerk, toekomstperspectief

een betere werk privé balans

Maatwerk:

Altijd persoonlijk maatwerk. Voor advies wat perspectief biedt en realistisch is. In geval van meerdere sessies kan er dieper op bovenstaande zaken worden ingegaan en kan er bijvoorbeeld meer aandacht baanverlies of bijv. de opmaak en inhoud van je cv worden besteed. 6 x 2 Uur is heel normaal. Overweeg voor jezelf of een grotere investering voor jou interessant is of niet. Maatwerk is vooral op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd maatwerk. Krap in de tijd? Kies voor een hybride loopbaan- of studiekeuzetraject.

Hybride coaching = Combi van online + offline coaching.

Ik gebruik de faciliteiten van Het Coachhuis. Ik gebruik locaties in het hele land, dus altijd wel iets bij jou in de buurt. Voorbeeld om een idee van de spreiding te geven: Locaties in Ede, Velp, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Enschede, Hengelo, Apeldoorn, Harderwijk (Oost), Nieuwegein, Zeist, Utrecht-Centrum, Leusden, Eemnes, Naarden & Ouderkerk a/d Amstel.

Een cliché maar o zo waar: Wil je in de knop blijven? Of wil je tot bloei komen? Een plant/ bloem groeit beter in de zon dan in de schaduw. Meer sessies kost meer geld, maar er is ook STAP advies en budget. Meer weten: Carrièrecoach.online is opgericht in Coronatijd om meer klanten ook dicht bij huis te kunnen helpen. https://www.carrierecoach.online/voor-elk-budget/

Persoonlijk maatwerk ook deels online toepasbaar. voorbeeldje hybride traject.

Ik kom voor loopbaantrajecten buiten Ede, Velp (Arnhem) ook elders naar jou toe. Ik huur vergaderruimtes in het hele land. De eerste vrijblijvende kennismaking is dan wel digitaal via Microsoft teams/ What’s App of FaceTime of gewoon bellend 😉

6x 1 uur Digitaal + 3x 2 uur bij elkaar Corona-proof. Uiteraard is de kennismaking digitaal vrijblijvend en kost die jou niks. Die duurt 45-60 minuten.  Je krijgt een maatwerkofferte na de vrijblijvende kennismaking.

Ik streef er naar altijd 1x in de week in gesprek met elkaar te zijn. Na 5-9 weken ben je dus weer klaar voor nieuwe stappen. Je krijgt wel opdrachten voor tussen de sessies in. Er is ook een 2-daagse training. Dan heb jij in 2 weken je persoonlijke persoonlijkheidsanalyse + marktanalyse. Er is wel huiswerk tussen de 2 dagen. Kom in actie!

ton@loopbaancoach4u.nl voor de gratis vrijblijvende kennismaking in Ede, of gebruik het contactformulier.

Wacht niet af, maar zet deze stap. Ik help je graag op weg. Lekker resultaatgericht! Ik heb Loopbaancoach4u bij Het Coachhuis aangesloten per 1-1-2019 om juist dicht bij jou te zijn. De trajecten kosten jou dan weinig reistijd. Vul het contactformulier in of mail me ton@loopbaancoach4u.nl Ook vaak op zaterdag in Velp beschikbaar.

Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal