Kosten/ prijzen van trajecten zijn bij Loopbaancoach4u transparant/ inzichtelijk.

Voor ieder traject ondertekenen we beiden bij de start een overeengekomen offerte.

Ik help zowel particulieren, (bijna) studenten als bedrijven/ instellingen/ organisaties.

De inhoud van de trajecten is altijd maatwerk. Ter indicatie geef ik hieronder in de tabel wat mogelijkheden. De vermelde pakkettarieven zijn gebaseerd op de locatie in Ede of Arnhem/ Velp. Wageningen is a.g.v. Corona even niet goed beschikbaar. Alle andere locaties leveren maatwerkoffertes op. Zo ook trajecten ’s avonds of in het weekend.

Kosten: Hybride trajecten: Profiteer van de techniek. Altijd maatwerk en goedkoper!

M.b.v. hybride trajecten wordt het traject voor jou en mij goedkoper. Bij hybride trajecten doe je een deel van het traject online + een deel offline (dus face-to-face, ofwel persoonlijk op locatie Corona-proof).

We bespreken de mogelijkheden die voor jou en jouw traject het gunstigste zijn, tijdens de vrijblijvende gratis kennismaking. Ik reis vervolgens bijna het hele land door. Er is vanwege reistijd en reiskosten altijd een maatwerktarief. Onze prijzen zijn concurrerend op de markt.

Bedrijven – Interne loopbaanbegeleiding/ loopbaantrajecten & kwaliteiten-onderzoek.

Mijn eigen locatie betreft bijna altijd een Coachhuis-locatie. Ik huur afhankelijk van de vraag/ wens. Ik kan bij vele grotere en kleinere vergaderruimtes in heel Nederland reserveren. Uiteraard is uw eigen locatie ook een optie. U krijgt altijd, vooraf, een op uw behoeften afgestemde offerte. Ik doe alles zelf. Voorbereiding, uitvoering. One single point of contact. Wel zo gemakkelijk. Ik zet zelf de testen bij een specialistisch bureau uit. Voor outplacement zet ik wel derden in.

Assessments/ testen:

Ik koop in naar behoefte. We bespreken dit bij de kennismaking. Testen zijn een goed gespreksonderwerp, maar voor mij nooit bepalend!

Kosten als indicatie bij particuliere trajecten:

Onderstaande bedragen zijn inclusief 21% BTW en voor 2021 in het 1e & 2e kwartaal van toepassing.

Quick Silver 4 sessies à 100-120 min.  < 6 weken  € 895,-
Quick Bronze 8 sessies à 50-60 min.  < 2à 3 mnd.  € 935,-
Gold 6 sessies à 100-120 min.  < 2 mnd.  € 1275,-
Platina = Loopbaan-counseling 10 à 12 sessies à 100-120 min. Continue begeleiding, ook bij solliciteren.  < 4 mnd.  € 1895,-
2 dagen traject 2x van 10.00 – 16.00 uur   in 2 weken, inclusief 2x reiskosten, exclusief parkeerkosten.  € 1475,-
studiekeuzeadvies inclusief beroepskeuzetest 4 sessies: 3 sessies à  50-60 min.

+ 1 sessie van 90 min.

_________

Hybride: 2 sessies online van 50-60 min.

+  1 sessie offline van 90 min.

+ 1 sessie offline van 120 min. waarin de beroepskeuzetest oldschool.

 < 6 weken  € 445,-
vakkenpakket- keuze op de middelbare school 4 sessies à 50-60 min.  < 6 weken  € 395,-
cv opmaak 1 x 120 min. + 2 x 60 min.  < 1 mnd.  € 375,-
gedeeltelijke of volledige online trajecten voor particulieren op aanvraag: hybride-trajecten:

https://loopbaancoach4u.nl/e-coaching/

op aanvraag
outplacement = altijd maatwerk op aanvraag op aanvraag

ad1) Particulieren gaan voor Gold of Quick Silver (relatief lage kosten) als:

Gold kies je, als je vooral helemaal bent vastgelopen, desgewenst komen er ook “Timemanagement tips” of “Presenteer jezelf skills”. Net wat voor jou nodig is. Dit bespreken we in de kennismaking. Je krijgt huiswerk, zo ook de coach! Je doorloopt het hele traject in beide gevallen vlotjes, meestal met als insteek één sessie per week. Weet dat het fiscaal (via de inkomstenbelasting) grotendeels aftrekbaar is. Kiest daarom alleen al liever voor Gold dan Quick Silver. Meer afspraken is meer diepgang. Loopbaantrajecten met minder dan 4 sessies bied ik niet aan.

ad2) Particulieren gaan voor platina als:

Je krijgt meer en vooral gedurende een lange tijd veel begeleiding als je voor *Platina* gaat: Met meer sessies kunnen we nog gedetailleerder overal op ingaan. Ideaal als je een “outplacement budget” meekrijgt. Fiscaal aftrekbaar, dus je betaalt relatief erg weinig! Binnen 4 maanden afgerond. Er is continu begeleiding, ook op afstand. Je kunt dus spreken van Marktoriëntatie en een stukje implementatie. Het daadwerkelijk helpen met solliciteren zoals bij de eerste sollicitatiegesprekken, wat heb je er van geleerd, wat kan er anders/ beter? Meer tijd betekent ook dieper op zaken ingaan, vooral jouw privéomstandigheden en extra aandacht voor de profilering op de arbeidsmarkt. Lopen we tegen belemmeringen of blokkades aan, dan nemen we die weg/ gaan daar mee leren omgaan. Hoe je non-verbaal overkomt, bespreken we ook in alle eerlijkheid. Daar moet je wel tegen kunnen. Je hebt een cv klaar en gebruikt deze. Nabellen kan een opdracht zijn. Soms kan ik je via een bepaalde recruiter verder op het sollicitatiepad krijgen. Misschien lig je beter in de markt dan je had verwacht, moet je alleen op de juiste banen (leren) solliciteren.

ad4) Particulieren gaan voor het “2-dagen traject” als:

Maak korte metten met stress en kom meteen 2 dagen vol in actie en je bent na 1 max. 2 weken klaar met jouw eigen “2-dagen traject”. Meteen nieuwe focus op jouw nieuw gekozen route/ richting. Ideaal als je “te druk” bent voor loopbaanadvies, maar toch wat anders wilt. Of als je niet makkelijk een uurtje vrij kan nemen. Dit kan eventueel ook bij jou thuis. De focus komt wel op jou te liggen dus je moet het kunnen. Kom in ieder geval snel even kennismaken. ton@loopbaancoach4u.nl en kijk ook bij: https://loopbaancoach4u.nl/intensief-in-2-dagen-volledig-persoonlijk-loopbaantraject-loopbaanbegeleiding/

Vrijblijvende (gratis) kennismaking:

In Ede en Velp is een persoonlijke kennismaking op locatie gratis. In alle andere plaatsen wordt een telefonische of online kennismaking aangeraden. Ook die is gratis en natuurlijk vrijblijvend.

Wil je toch bij jou in de buurt een persoonlijke kennismaking dan betaal je eenmalig “entree fee”, die krijg je weer terug als je daadwerkelijk jouw loopbaan- of studiekeuzetraject bij Loopbaancoach4u start.

Kosten die fiscaal (inkomstenbelasting) aftrekbaar zijn.

De meerkosten boven de € 250 (kalenderjaar) voor een traject zijn voor particulieren aftrekbaar bij de inkomstenbelasting over 2020 & 2021. Na 2021 is nog onzeker. Het kabinet wil daarin snijden a.g.v. te veel wildgroei van allerlei relatief vage coaching kosten die bepaalde stromingen in coachland in rekening brengen.

Het betreft een traject ten behoeve van: Inkomensverwerving of verbetering van jouw positie op de arbeidsmarkt. Ook outplacement is fiscaal aftrekbaar. Check! je eigen individuele situatie. Voor 2022 wordt mogelijk een individueel budget vastgesteld, hoe dat precies is, weet Kabinet Rutte 4 (als die komt) nog niet.

Kosten als tijd = geld:

Realiseer je dat bij studiekeuzeadvies, loopbaan-/ carrière advies geldt dat de coach naast de tijd met jou in gesprek, ook voorbereidingstijd, tijd voor verslaglegging, en tijd voor het huiswerk nakijken kwijt is, naast bijv. huur- en reiskosten.

Voor alle loopbaan-/ carrière-advies trajecten geldt: Je mag blijven mailen/bellen om advies, ook na afloop van het traject. We zijn graag jouw “back up”. Extra tijd kan bij maatwerk nader worden afgestemd. Als we je aan een kruiwagentje kunnen helpen, doen we dat ook. Dat is echt leuk!

ad 5) Voor studiekeuzeadvies; bij jou thuis, bij loopbaancoach4u of elders? Hybride traject?

Tijdens de kennismaking bespreken we wat handig voor ons beide is en hoe we de studiekeuzerichting gaan bepalen. Bij jou thuis/ op school/ op de universiteit of op een andere locatie. Je ontvangt praktisch onafhankelijk studiekeuzeadvies.

CV opmaak: 1 sessie à 120 min. over de sterke kanten van jou. 2 sessies à 50-60 min. om het huidig cv te beoordelen en een nieuw na de laatste sessie gebruiksklaar te hebben. In Ede & Wageningen. We maken geen testen. Het gaat hier om de inhoud, ofwel om wat/ hoe, je iets op het CV zet om onderscheidend op de markt te zijn. De opmaak kan je ook aan anderen uitbesteden zodat ook die onderscheidend is.

ad 6) Voor bedrijven: Interne loopbaantrajecten voor het personeel, of de werkgever als opdrachtgever voor bepaalde werknemers:

De aanvraag van het bedrijf is bepalend voor wat er in de maatwerkofferte komt te staan. We maken een maatwerkoplossing en bespreken alle ins en outs vooraf zodat daar achteraf nooit verwarring over kan ontstaan. Het indelen in kwadranten van werknemers is een erg goede manier om inzicht te krijgen in de risico’s op verloop van personeel. Het werkt zeer preventief. Zakelijke trajecten, zoals outplacement zijn maatwerk en vaak als ondernemerskosten fiscaal aftrekbaar. De indicatie van 8 uur “in gesprek” per deelnemer is slechts een indicatie. Kijk ook voor interne loopbaantrajecten op: https://loopbaancoach4u.nl/outplacement/  Informatie? outplacement@loopbaancoach4u.nl