Transparante, overzichtelijke (standaard) kosten/ prijzen. Bij Loopbaancoach4u weet je vóóraf wel wat een loopbaan- of studiekeuzetraject kost. Zowel voor particulieren, (bijna) studenten als bedrijven/ instellingen.

De inhoud van de trajecten is altijd maatwerk. Ter indicatie geven we wat mogelijkheden op een rijtje. De vermelde pakkettarieven zijn gebaseerd op onze/ of een gekozen locatie tijdens kantooruren in Ede of Velp. Wageningen is a.g.v. Corona is tijdelijk gesloten. Alle overige locaties zoals elders in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn & Utrecht zijn altijd maatwerk, net als ’s avonds en bij jou thuis. Loopbaancoach4u kan altijd bij jou in de buurt afspreken. We reizen bijna het hele land door. Er is vanwege reistijd en reiskosten altijd een maatwerktarief. Onze prijzen zijn concurrerend op de markt. Onze 3 doelgroepen:

1) Voor particulieren – loopbaanbegeleiding; bij loopbaancoach4u, 1 van de 100 coachhuis locaties of bij jou thuis, mits we afgezonderd ongestoord kunnen zitten. Buiten Ede/ Wageningen/ Velp  is er vanwege reistijd en reiskosten altijd een maatwerktarief. Dat wordt lager bij een video/ telefonische kennismaking en één of 2 sessies (What’s app video of Facetime).

2) Voor particulieren – studiekeuzeadvies; bij loopbaancoach4u, 1 van de 100 coachhuis locaties of bij jou thuis, mits we afgezonderd ongestoord kunnen zitten. Buiten Ede/ Wageningen is er vanwege reistijd en reiskosten altijd een maatwerktarief. Dat wordt lager bij een video/ telefonische kennismaking en één of 2 sessies (What’s app video of Facetime).

3) Voor bedrijven – interne loopbaantrajecten; kan overal mits geschikte locatie of een coachhuis-locatie. Er is vanwege reistijd en reiskosten altijd een maatwerktarief.

De inhoud van de trajecten is, naast het budget van de klant, bepalend voor het te kiezen traject: Een persoonlijke face-to-face kennismaking op 1,5 m afstand (Corona/ Covid-19 proof) is altijd gratis in Ede & Wageningen. Voor loopbaanadvies in Velp ook. Een videocall uiteraard ook. De kennismaking moet jou en mij een goed gevoel geven. Onderstaande loopbaantraject-prijzen/ kosten zijn inclusief één of twee bij derden ingekochte commerciële testen. Meer testen zijn zelden nodig, maar werken een maatwerkofferte in de hand. We bespreken dit bij de kennismaking. Testen zijn een goed gespreksonderwerp, maar nooit bepalend! Onderstaande bedragen zijn inclusief 21% BTW en voor 2021 in het 1e kwartaal van toepassing.

“NL werkt door” (alleen als je geen werk hebt) & “Ontwikkeladvies” (dus gesubsidieerde trajecten) zijn onder slechts bepaalde omstandigheden mogelijk. Bij ontwikkeladvies is de werkgever meestal de opdrachtgever. Onderstaande tarieven zijn meestal nog fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Quick Silver 4 sessies à 100-120 min.  < 6 weken  € 895,-
Quick Bronze 8 sessies à 50-60 min.  < 2à 3 mnd.  € 935,-
Gold 6 sessies à 100-120 min.  < 2 mnd.  € 1275,-
Platina =Loopbaan-counseling 10 à 12 sessies à 100-120 min.Continue begeleiding, ook bij solliciteren.  < 4 mnd.  € 1895,-
2 dagen traject 2x van 10.00 – 16.00 uur   in 2 weken, inclusief 2x reiskosten, exclusief parkeerkosten.  € 1475,-
studiekeuzeadvies inclusief beroepskeuzetest 4 sessies:3 sessies à  50-60 min.

1 sessie van 90 min.

 < 6 weken  € 445,-
vakkenpakket- keuze op de middelbare school 4 sessies à 50-60 min.  < 6 weken  € 395,-
cv opmaak 1 x 120 min. + 2 x 60 min.  < 1 mnd.  € 375,-
e-coaching/ online combi particulieren op aanvraag:

https://loopbaancoach4u.nl/e-coaching/

op aanvraag
outplacement betekent altijd maatwerk, voor organisaties op aanvraag op aanvraag

ad1) Particulieren gaan voor Gold of Quick Silver (relatief lage kosten) als:

Gold kies je, als je vooral helemaal bent vastgelopen, desgewenst komen er ook “Timemanagement tips” of “Presenteer jezelf skills”. Net wat voor jou nodig is. Dit bespreken we in de kennismaking. Je krijgt huiswerk, zo ook de coach! Je doorloopt het hele traject in beide gevallen vlotjes, meestal met als insteek één sessie per week. Weet dat het fiscaal (via de inkomstenbelasting) grotendeels aftrekbaar is. Kiest daarom alleen al liever voor Gold dan Quick Silver. Meer afspraken is meer diepgang. Loopbaantrajecten met minder dan 4 sessies bied ik niet aan.

Particulieren gaan voor platina als:

Je krijgt meer en vooral gedurende een lange tijd veel begeleiding als je voor *Platina* gaat: Met meer sessies kunnen we nog gedetailleerder overal op ingaan. Ideaal als je een “outplacement budget” meekrijgt. Fiscaal aftrekbaar, dus je betaalt relatief erg weinig! Binnen 4 maanden afgerond. Er is continu begeleiding, ook op afstand. Je kunt dus spreken van Marktoriëntatie en een stukje implementatie. Het daadwerkelijk helpen met solliciteren zoals bij de eerste sollicitatiegesprekken, wat heb je er van geleerd, wat kan er anders/ beter? Meer tijd betekent ook dieper op zaken ingaan, vooral jouw privéomstandigheden en extra aandacht voor de profilering op de arbeidsmarkt. Lopen we tegen belemmeringen of blokkades aan, dan nemen we die weg/ gaan daar mee leren omgaan. Hoe je non-verbaal overkomt, bespreken we ook in alle eerlijkheid. Daar moet je wel tegen kunnen. Je hebt een cv klaar en gebruikt deze. Nabellen kan een opdracht zijn. Soms kan ik je via een bepaalde recruiter verder op het sollicitatiepad krijgen. Misschien lig je beter in de markt dan je had verwacht, moet je alleen op de juiste banen (leren) solliciteren.

Particulieren gaan voor het “2-dagen traject” als:

Maak korte metten met stress en kom meteen 2 dagen vol in actie en je bent na 1 max. 2 weken klaar met jouw eigen “2-dagen traject”. Meteen nieuwe focus op jouw nieuw gekozen route/ richting. Ideaal als je “te druk” bent voor loopbaanadvies, maar toch wat anders wilt. Of als je niet makkelijk een uurtje vrij kan nemen. Dit kan eventueel ook bij jou thuis. De focus komt wel op jou te liggen dus je moet het kunnen. Kom in ieder geval snel even kennismaken. ton@loopbaancoach4u.nl en kijk ook bij: https://loopbaancoach4u.nl/intensief-in-2-dagen-volledig-persoonlijk-loopbaantraject-loopbaanbegeleiding/

Particulieren gaan voor maatwerkoffertes als de afstand tot Ede groter wordt en/ of er sessies online kunnen worden gedaan.

Voor maatwerk kiezen betekent meer of minder kosten dan in een pakket. Specifieke wensen kunnen ook beter ingepast worden. De doorlooptijd beïnvloedt ook de kosten, net als waar en wanneer we afspreken. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een voorstel met het aantal benodigde sessies en een indicatie van wat er per sessie wordt besproken. Uiteraard speelt online of de gebruikte afspreek-locatie mee bij de prijsbepaling. Na instemming ondertekenen we voorafgaand of tijdens de eerste sessie de offerte.

Vrijblijvende (gratis) kennismaking:

In overleg behoren andere plaatsen als Ede & Wageningen, Velp, Nijmegen & Apeldoorn zoals Veenendaal, Arnhem (West), Duiven of Utrecht tot de mogelijkheden. In Ede of Wageningen is de vrijblijvende kennismaking altijd gratis. Voor de andere plaatsen geldt een tarief van € 35,- voor één kennismaking, die wordt weer van het traject afgetrokken als je daar voor kiest. Om die kosten te omzeilen kan er een gratis telefonische kennismaking af worden gesproken. Of een video-call via WhatsApp of Facetime.

Belastingdienst 2020 – 2021: Aftrekken van de kosten.

De meerkosten boven de € 250 (kalenderjaar) voor een traject zijn voor particulieren aftrekbaar bij de inkomstenbelasting 2020. Voor 2021 is nog onzeker. Het kabinet wil daarin snijden a.g.v. te veel wildgroei van allerlei relatief vage coachingskosten die bepaalde stromingen in coachland in rekening brengen.

Voor 2020: inkomensverwerving of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Ook outplacement is fiscaal aftrekbaar. Check! je eigen individuele situatie. Voor 2021 wordt mogelijk een individueel budget vastgesteld, hoe dat precies is, weet Kabinet Rutte 3 nog niet.

Realiseer je dat bij loopbaan-/ carrièreadvies geldt dat de coach het aantal gespreksuren met de coachee ook aan voorbereiding en verslaglegging/ huiswerk nakijken kwijt is/ kan zijn.

Voor alle loopbaan-/ carrièreadviestrajecten geldt: Je mag blijven mailen/bellen om advies, ook na afloop van het traject. We zijn graag jouw “back up”. Extra tijd kan bij maatwerk nader worden afgestemd. Als we je aan een kruiwagentje kunnen helpen, doen we dat ook. Dat is echt leuk!

ad 2) Voor studiekeuzeadvies; bij jou thuis, bij loopbaancoach4u of elders?

Tijdens de kennismaking bespreken we wat handig voor ons beide is en hoe we de studiekeuzerichting gaan bepalen. Bij jou thuis/ op school/ op de universiteit of op een andere locatie. Je ontvangt praktisch onafhankelijk studiekeuzeadvies.

CV opmaak: 1 sessie à 120 min. over de sterke kanten van jou. 2 sessies à 50-60 min. om het huidig cv te beoordelen en een nieuw na de laatste sessie gebruiksklaar te hebben. In Ede & Wageningen. We maken geen testen. Het gaat hier om de inhoud, ofwel om wat/ hoe, je iets op het CV zet om onderscheidend op de markt te zijn. De opmaak kan je ook aan anderen uitbesteden zodat ook die onderscheidend is.

ad 3) Voor bedrijven: Interne loopbaantrajecten voor het personeel, of de werkgever als opdrachtgever voor bepaalde werknemers:

De aanvraag van het bedrijf is bepalend voor wat er in de maatwerkofferte komt te staan. We maken een maatwerkoplossing en bespreken alle ins en outs vooraf zodat daar achteraf nooit verwarring over kan ontstaan. Het indelen in kwadranten van werknemers is een erg goede manier om inzicht te krijgen in de risico’s op verloop van personeel. Het werkt zeer preventief. Zakelijke trajecten, zoals outplacement zijn maatwerk en vaak als ondernemerskosten fiscaal aftrekbaar. De indicatie van 8 uur “in gesprek” per deelnemer is slechts een indicatie. Kijk ook voor interne loopbaantrajecten op: https://loopbaancoach4u.nl/outplacement/  Informatie? outplacement@loopbaancoach4u.nl