Loopbaanbegeleiding -> jobcoaching -> duurzaamheidseisen uit de banenafspraak :

Vanuit het Loopbaanadviesperspectief helpen wij uw MKB-bedrijf ook graag uw huidige personeel naar een hoger of ander level tillen. Als jobcoach helpen we u graag in het behalen van de door de overheid opgelegde duurzaamheidseisen uit het sociaal akkoord. Deze zijn voor 2025 opgelegd. De zogenaamde duurzame inzetbaarheid is een heet hangijzer voor de komende jaren. Als onafhankelijke partij zijn wij u graag van dienst. Wij functioneren graag als een soort Haarlemmerolie tussen de werknemer en u als werkgever. Wij zoeken telkens naar een Win-Win organisatie voor beide partijen. Bedrijven willen eerst vaak geld verdienen en minder valide mensen zouden daar in onze visie ook daadwerkelijk een bijdrage aan moeten kunnen leveren.

Het opnieuw indelen van functies en het anders inrichten van taken kan enorme kansen voor uw bedrijf betekenen. U helpt geschoolden meer met hun mogelijkheden doen. U neemt ruis weg en brengt dit bijvoorbeeld bij de sociaal zwakkeren in de maatschappij onder, waarbij u profiteert van de subsidies vanuit Het Rijk.

De jobcoach helpt bij schaarste en bij “De banenafspraak” uit het Sociaal Akkoord:

De huidige schaarste op de arbeidsmarkt dwingt tot improviseren/ structureren/ herinrichten van banen. Liefst 100.000 banen erbij in de marktsector en 25.000 bij de overheid voor 2025 is erg veel. Laat ons meedenken hoe u dat op kleine of grote schaal kunt realiseren.

Door de schaarste in de arbeidsmarkt kan dit het moment zijn om “ruis” bij uw specialisten weg te halen. U brengt dit onder bij bijvoorbeeld herintreders of andere mensen met een arbeidsachterstand. De verschillende subsidies vanuit overheidswege zullen u financieel compenseren. Mogelijk krijgt uw specialist daardoor meer mogelijkheden te excelleren waarin hij/ zij erg goed in is.

Een andere insteek is dat u de specialisten binnen uw bedrijf beter kunt behouden door een betere werk-privé balans te bieden. Ga van 40 naar 36 of 32 uur voor hen die moeilijk te behouden zijn. Laat ze dagen kunnen “kopen”. De gemiddelde 20-er van nu wenst vaak welzijn i.p.v. een strak keurslijf a.g.v. van een volle werkweek.

Luisteren naar uw behoeften, bespreken van zinvol perspectief is onze core:

Vertel wat u doet, wat u zoekt, als jobcoach en loopbaanbegeleider luisteren wij naar uw insteek en helpen u graag op weg richting 2025. Wij zijn lid van Bewust Ede, https://www.bewustede.nl/bewust-gezond-duurzaam.

Bewust Ede is onderdeel van een landelijke organisatie. Loopbaancoach4u werkt met een zelfstandige recruiter samen, die op haar beurt ook weer onderdeel is van een landelijke franchiseorganisatie. We laten u graag onze meerwaarde voor uw medewerkers en u zien. Neemt u contact op via 06-30 318 195  of bij voorkeur via outplacement@loopbaancoach4u.nl of ton@loopbaancoach4u.nl en we zijn u graag van dienst.

Dankzij de centrale ligging van ons kantoor op Industrieterrein Frankeneng in Ede, zijn we ook zeer snel vanaf de A12 of de A30 bereikbaar en er is naast een gratis parkeerplaats een bushalte voor de deur. Wij zoeken onze business-to-business in eerste instantie in de Foodvalley. Gelderland & Utrecht zijn voor ons en het netwerk de ideale provincies. Voor onze klanten is een goede werk-privé balans belangrijk.

outplacement werknemer werknemers particulieren loopbaanbegeleiding duurzaam inzetbaar inzetbaarheid