e-coaching vanuit Ede gecoördineerd is landelijk actief

e-coaching studieadvies studiekeuzeadvies loopbaanadvies loopbaancoach loopbaanadviseur beroep oriëntatie Ede Arnhem Bennekom Wageningen Barneveld Amersfoort Veenendaal Velp Nijmegen Bemmel Elst Utrecht Nieuwegein Houten Apeldoorn

Naast elkaar studeren of werken zoals hierboven zit er even niet meer in. Door de huidige Corona-tijd verliezen heel veel mensen hun “zekere baan” of worden ze met een situatie geconfronteerd die men niet gewend was. Een soort herbezinning vindt in het hoofd plaats. Wil ik mijn (huidige/ toenmalige) werk of studie nu of na de crisis wel weer oppakken… Ik was toch niet echt gelukkig in mijn werk of met mijn studiekeuze. Bijvoorbeeld werkdruk en waardering vanuit de werkgever speelt hier een rol. Je wilt misschien wel meer tijd aan je “privé” besteden. Voor wel overwogen carrièrestappen kies je voor Loopbaancoach4u. Praktijkgerichte op jou afgestemde begeleiding naar nieuw toekomstperspectief, ook in of na Corona-tijd.

e-coaching:

Bij Loopbaancoach4u kun je nu een kennismaking via de telefoon/ computer verbinding aan gaan. Daarnaast kan in bijna het hele land worden afgesproken op locaties van Het Coachhuis. Er kan gekozen worden voor 2-4 telefonische/ online/ computersessies (à max. 1 uur) in combinatie met 2-4 fysieke afspraken (à max. 1 of 2 uur). Zo wordt e-coaching de basis om te starten. Inzetbaar zijn de applicaties: Facetime en What’s app (zie onderaan bij het kopje Consumentenbond over privacygevoeligheid).

e-coaching combi met fysieke sessies:

Ede is centraal in Nederland gelegen. Ede is goed bereisbaar, waardoor de locatie vlakbij de A12 goed te doen is. De locatie biedt een vergaderruimte waar we 1,5 à 2 meter van elkaar af kunnen zitten. Als Loopbaancoach4u volgen we de richtlijnen rondom Corona strikt. We zitten als we bij elkaar komen bij fysiek overleg niet alleen op minimaal 1,5 meter afstand, maar schudden geen hand vooraf noch achteraf. Dat “voelt” raar, maar went snel.

Jou zo goed mogelijk helpen, daar draait het om. Aan jou optimale begeleiding bieden, is wat ik met Loopbaancoach4u altijd beoog. Kom je uit Gelderland of Utrecht, dan is naar Ede komen zeker het overwegen waard. Naar mij komen is voordeliger, dan als ik naar jou kom ;-).

De combi: e-coaching + fysiek overleg = Persoonlijker.

Ook non-verbale signalen zijn belangrijk bij het maken van analyses. Je ontvangt altijd een persoonlijkheidsanalyse met een op jou afgestemde marktanalyse. Eerst nog omscholen, wat dan ook, het behoort allemaal tot de mogelijke uitkomsten. De combi e-coaching met fysieke overleg biedt meer diepgang en perspectief. Voor meer kwaliteit van de dienstverlening is Studiekeuzeadvies (studierichting of beroepskeuzerichting) of Loopbaanadvies in combinatie met de  “hometown-locatie” het overwegen zeker waard. Neem contact met mij op, ik help je graag snel verder. Wekelijks met elkaar in gesprek en vlot starten. Met uitstellen neem je de onrust niet weg. En dat in deze toch al onrustige tijd. Kom op. Ik ben ervoor om je te helpen.

Neem contact op via het aanvraagformulier of bel voor een bel-afspraak. 06 – 30 318 195 of ton@loopbaancoach4u.nl

Andere locaties:

In de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem of  Nijmegen maar ook verder uit het centrum van Nederland zijn locaties van Het Coachhuis beschikbaar. Als er een akkoord voor een traject is, kan ik naast bijvoorbeeld 2 online-sessies (e-coaching) ook 2-3 sessies op andere locaties van Het Coachhuis fysiek in gesprek. De reistijd en reiskosten worden dan in de offerte meegenomen. Zo worden Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven ook bereisbaar, maar liggen mijn kosten hoger. Toch ben je dan al vaak onder de € 1000,- klaar.

Met e-coaching is het veel moeilijker tot de kern door te dringen, waardoor een combi met fysieke afspraken de voorkeur heeft. E-coaching is er vooral voor jouw gemak en jouw financiële middelen. Tijdens onze gesprekken wordt alles heel persoonlijk. We wisselen zeer privacygevoelige teksten uit en dat is de reden waarom we geen programma als “Zoom”gebruiken.

De consumentenbond over privacy-gevoelig videobellen (zoals bij e-coaching):

online omgeving video bellen loopbaan advies begeleiding coach studiekeuze studieadvies studiekeuzeadvies studie student Utrecht Arnhem Ede Nijmegen Deventer Apeldoorn Amsterdam Rotterdam Almelo Hengelo Oldenzaal Velp Doetinchem Velp Veenendaal Houten Nieuwegein Barneveld

 

 

 

Achtergronden (achter jou en mij) worden niet opgeslagen. In 2020 is Zoom door de Consumentenbond als zeer  matig op het gebied van privacy-gevoeligheid beoordeeld. Jij wilt toch ook niet dat onze (digitale) gesprekken op straat kunnen komen te liggen? Facetime, What’s App en Skype zijn hierop beter beoordeeld.

videobellen online bellen loopbaan studiekeuze advies studie studiekeuzeadvies begeleiding coach carrière toekomst Omgeving Ede Utrecht Amersfoort Apeldoorn Arnhem Velp Nijmegen Rhenen Rotterdam Amsterdam Almelo Hengelo Oldenzaal Enschede Doetinchem Zevenaar Duiven Veenendaal Wageningen Bennekom Lunteren Barneveld Nijkerk Leusden Tiel

 

 

 

 

Op termijn is Microsoft Teams ook nog een oplossing. Voor nu werkt Facetime en What’s App wel en is  “veiligheid”  meer geborgen. Van What’s App is wel bekend dat bepaalde gegevens “intern doorverhandeld” worden. Facetime is dan de meest betrouwbare optie.

Neem contact op via het aanvraagformulier of bel voor een bel-afspraak.

Ton Put 06 – 30 318 195 of ton@loopbaancoach4u.nl

Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal