Geef altijd een telefoonnummer op bij “bericht” want een reply komt vaak in de “spam”-box van u/ jou terecht. Dan zitten we op elkaar te wachten.

Particulieren: Trajecten op maat en altijd op de gewenste locatie in uw buurt:

Voor particulieren zijn gesprekslocaties niet alleen in Ede, Velp (Arnhem), Nijmegen, Apeldoorn en Wageningen beschikbaar.

In bijna heel Nederland zijn locaties door mij te boeken. kunnen op verzoek bespreekbaar zijn. De combi met een digitale kennismaking raad ik dan aan. Zie e-coaching. Als voorbeeld: 2x digitaal, 3x op locatie Coronaproof.

In geval van de regio Ede & Wageningen kunnen vervolgsessies ook bij u/ jou thuis, mits ongestoord, plaatsvinden. Locaties onderaan: https://loopbaancoach4u.nl/onafhankelijk-loopbaanadvies-studiekeuzeadvies/

Op zaterdag is alleen Velp beschikbaar. Landelijk meerdere opties. De locatie bij de Campus in Wageningen is a.g.v. Corona tijdelijk vervallen.

Geef uw/ jouw voorkeursplaats bij “bericht” aan.

Bedrijven/ instellingen: Trajecten op maat en op de door u gewenste locatie:

Voor bedrijven/ instellingen geldt dat ook op uw locatie loopbaan-trajecten of studiekeuze-trajecten worden verzorgd, evenals groepssessies. Ook kunnen grotere ruimten desgewenst “ad hoc” worden gehuurd.

Loopbaancoach4u gebruikt in Ede veelal:

Bouwstede, ondernemerscentrum (5 min. met auto van de afslag Ede-Wageningen aan de A12)

Galvanistraat 1
6716 AE Ede
Telefoon: 0630318195
E-mail: ton@loopbaancoach4u.nl

    Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoach